16 Νοε 2023

Ερχεται πώληση στη Γιούβε: Ποιος θα θυσιαστεί


Ο Ιανουάριος πλησιάζει και η Γιουβέντους δε δουλεύει μόνο για τη μεταγραφή που είναι απαραίτητη στο κέντρο αλλά και για μια πώληση. 

Η ανάγκη ενίσχυσης στη μεσαία γραμμή υπήρχε ούτως ή άλλως και έγινε ακόμη μεγαλύτερη μετά τις τιμωρίες, για διαφορετικούς λόγους, στους Νικολό Φατζόλι και Πολ Πογκμπά. Κι ας έχει ένα ματς την εβδομάδα η ομάδα λόγω απουσίας φέτος από την Ευρώπη.

Η Γιούβε πρέπει να ενισχυθεί και θα ενισχυθεί, πρέπει όμως να προσέχει πάντα και τον ισολογισμό της, οπότε όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει μια πώληση τον Ιανουάριο. Και κατά πάσα πιθανότητα ο παίκτης που θα «θυσιαστεί» είναι ο Σάμουελ Ιλινγκ-Τζούνιορ.

Ο 20χρονος Άγγλος εξτρέμ έδειξε αρκετά καλά στοιχεία την περσινή σεζόν αλλά φέτος δεν παίζει πολύ και φέρεται να αρέσει σε αρκετές ομάδες της Premier League, με την Τότεναμ να έχει επικοινωνήσει με τον μάνατζερ του για να πάρει πληροφορίες. 

Μια πώληση που δεν θα γίνει, αν γίνει, για αγωνιστικούς λόγους αλλά καθαρά για οικονομικούς, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για παίκτη που προέρχεται από την ομάδα NextGen. Θα είναι δηλαδή 100% καθαρό το κέρδος για τη Γιούβε, οικονομικά, από το πόσο που θα μπει στο ταμείο της.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου