15 Νοε 2023

Το σπασμένο πλευρό του Λοκατέλι!


Ο Μανουέλ Λοκατέλι είναι ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν φέτος όχι μόνο με την απόδοσή τους αλλά και με το πώς... θυσιάζεται για την ομάδα.

Ο Ιταλός χαφ της Γιούβε έχει ανέβει αρκετά τη φετινή σεζόν και είναι ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες της ομάδας του Αλέγκρι. Το δείχνει σε κάθε παιχνίδι και το βλέπουν πλέον όλοι. Δεν είναι όμως μόνο η απόδοση αλλά και η νοοτροπία του.

Ο Λοκατέλι δεν ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ιταλίας για τις αναμετρήσεις κατά τη διάρκεια της διακοπής του Νοεμβρίου, επειδή στον αγώνα με την Κάλιαρι έπαιξε με... σπασμένο πλευρό!

Ο τραυματισμός έγινε στο πρώτο ημίχρονο και ο Μανουέλ, γνωρίζοντας και τα προβλήματα που υπήρχαν με τις απουσίες στο κέντρο, επέλεξε να παίξει ως το τέλος με σπασμένο πλευρό. Συνέπεια αυτής της επιλογής του είναι να μην είναι διαθέσιμος για την εθνική Ιταλίας και θα... τρέξει για να προλάβει το παιχνίδι με την Ιντερ. 

Μια απόφαση που δείχνει τη διάθεση του και παράλληλα επιβεβαιώνει την αγάπη του για τη Γιουβέντους, της οποίας είναι οπαδός από πιτσιρικάς και δεν το έκρυψε ποτέ. Ούτε όταν έπαιζε στη Μίλαν.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου