12 Δεκ 2023

Το παράπονο του Μπονούτσι από τη Γιούβε, τους πέντε που ευχαριστεί και ποιον σκοπίμως ξέχασε


Ο Λεονάρντο Μπονούτσι μίλησε για τη Γιουβέντους και το μεγάλο όνειρο του, ρίχνοντας, με τρόπο, μπηχτή στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Ιταλός αμυντικός αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από τους μπιανκονέρι παρά τη θέληση του και αγωνίζεται πλέον στην Ουνιόν Βερολίνου, με τον ίδιο να αναφέρεται στη Γιούβε σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Όλοι ήξεραν ποια ήταν η επιθυμία μου και τι έγινε τελικά. Τώρα είμαι πιο ήρεμος, λιγότερο θυμωμένος για ό,τι έγινε το καλοκαίρι. Ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στη Γιούβε, αυτό δε θα γίνει αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι έδωσα πάντα το μάξιμουμ για την ομάδα. Κάθε εβδομάδα μιλάω με πολλούς πρώην συμπαίκτες μου και αυτό δείχνει ότι ήμουν σημαντικός στα αποδυτήρια. Φίλος με τους παλιούς, σημείο αναφοράς για τους νέους», είπε αρχικά ο Μπονούτσι και συνέχισε.

«Αν θα επιστρέψω στην Ιταλία; Το θέλω. Θέλω να γίνω προπονητής και αν καταφέρω να γίνω ελίτ προπονητής η Γιούβε είναι ένα από τα κλαμπ στα οποία θα ήθελα να δουλέψω. Η Γιουβέντους είναι τεράστιο κομμάτι της ζωής μου».

Τέλος ανέφερε αυτούς στους οποίους είναι ευγνώμων, βάζοντας και έναν προπονητή αλλά όχι τον Αλέγκρι. «Ευγνωμονώ τον Αντρέα Ανιέλι, τον Μαρότα, τον Παράτιτσι, τον Νέντβεντ και τον προπονητή που με άλλαξε και με βοήθησε περισσότερο. Τον Αντόνιο Κόντε».

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου