10 Δεκ 2023

Η επίσημη θέση της Γιουβέντους για την ευρωπαϊκή Super League


Ο,τι κι αν λέει ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί ή η UEFA, η Γιουβέντους δεν πρόκειται να πάρει καμία απόφαση για την ευρωπαϊκή Super League πριν τις 21 Δεκεμβρίου.

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν και της ECA υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι μίλησε με τον Τζον Ελκαν και ότι οι μπιανκονέρι σκέφτονται να επιστρέψουν στην ECA και φυσικά είναι καλοδεχούμενοι. Η αλήθεια, όμως, είναι λίγο διαφορετική και το κλαμπ φρόντισε να το ξεκαθαρίσει.

Με επίσημη θέση μέσω Reuters, λοιπόν, η Γιουβέντους διέψευσε τον Αλ Κελαϊφί και ξεκαθάρισε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια σκέψη για επιστροφή στην ECA. Μπορεί να υπάρξει τους επόμενους μήνες αλλά σίγουρα δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή και ο λόγος είναι ο εξής: Στις 21 Δεκεμβρίου η Ευρωπαϊκή Ένωση θα ανακοινώσει επιτέλους την απόφαση της για το θέμα της UEFA και τη Super League, θα ανακοινώσει αν η UEFA είναι ή όχι... νταηλίκι μονοπώλιο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αν η Ευρωπαϊκή Ένωση ταχθεί υπέρ της UEFA, η Γιουβέντους αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει στην ECA. Αν όμως η απόφαση δεν είναι καλή για την UEFA, τότε αυτά που θα ακολουθήσουν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο δεν θα αρέσουν καθόλου στον Άραβα της Παρί και στους φίλους του στη Νιόν.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου