14 Ιαν 2024

Το πλεονέκτημα της Γιούβε στο δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος


Η καλή φυσική κατάσταση της Γιουβέντους φέτος και η πίστη που υπάρχει στην ομάδα, η σωστή νοοτροπία δηλαδή, φαίνεται και από ένα συγκεκριμένο στατιστικό.

Η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερη για τους μπιανκονέρι αφού δεν έχουν υποχρεώσεις στην Ευρώπη μετά την περσινή τιμωρία για την υπόθεση Plusvalenza. Αυτό φυσικά δεν είναι καλό αλλά μπορούν να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα, όπως το να παρουσιάζεται η ομάδα απολύτως προετοιμασμένη σε τακτικό επίπεδο για κάθε ματς πρωταθλήματος. Και βλέπουμε ότι όντως συμβαίνει αυτό.

Γενικά, η Γιούβε έχει φέτος, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, αισθητά λιγότερους τραυματισμούς από τα προηγούμενα χρόνια και γενικά τρέχει περισσότερο. Τρέχει περισσότερο και το πιστεύει και περισσότερο, αφού η στατιστική δείχνει ότι είναι η ομάδα που έχει κερδίσει τους περισσότερους βαθμούς στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων και συγκεκριμένα 16.

Αν, δηλαδή, τα παιχνίδια διαρκούσαν 45 λεπτά, οι μπιανκονέρι θα είχαν 30 βαθμούς στη τέλος του πρώτου γύρου. Έχουν 46 όμως -και θα μπορούσαν να είναι και περισσότεροι- επιβεβαιώνοντας στην πράξη ότι ουδέν κακόν αμιγές καλού. Ναι μεν λείπει η Ευρώπη, αλλά τουλάχιστον η ομάδα το μετατρέπει αυτό σε πλεονέκτημα στην Ιταλία.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου