29 Δεκ 2023

Ενα 17χρονο ταλέντο στο στόχαστρο της Γιουβέντους: Ποιος είναι ο Βασίλιγιε Άντζιτς


Την ώρα που οι οπαδοί της Γιουβέντους και γενικά ο ιταλικός Τύπος ασχολούνται με τον Κενάν Γιλντίζ, ο Κριστιάνο Τζούντολι προχωράει σε νέο «χτύπημα» με μεγάλο ταλέντο. 

Οι μπιανκονέρι άρχισαν από πέρυσι και συνεχίσουν φέτος, ακόμη πιο πειστικά, να δείχνουν εμπιστοσύνη στους πιτσιρικάδες, οι οποίοι όχι απλά έχουν προωθηθεί στην πρώτη ομάδα αλλά παίρνουν και χρόνο συμμετοχής. Και αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται για να γίνει αλλά επειδή στο Τορίνο έχουν όντως αποφασίσει να αλλάξουν τακτική και να φτιάξουν μια πολύ καλή βάση για την ομάδα των επόμενων, πολλών, χρόνων.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ο Τζούντολι έκλεισε μια μεταγραφή που οι ειδικοί λένε ότι είναι πολύ μεγάλη κίνηση. Συγκεκριμένα, η Γιούβε προχωράει στην απόκτηση του Βασίλιγιε Άντζιτς.

Είναι 17 ετών, είναι Μαυροβούνιος, παίζει στη Μπούντουτσνοστ και όσοι ασχολούνται με αυτές τις ηλικίες λένε ότι είναι ένα ταλέντο που θα αφήσει εποχή αν δουλευτεί σωστά. Οι υπογραφές, λοιπόν, αναμένονται τις προσεχείς μέρες, με τον Αντζιτς να παραμένει ως δανεικός στη Μπούντουτσνοστ μέχρι το καλοκαίρι, όταν και θα μετακομίσει μόνιμα στο Τορίνο.

Και δεν θα είναι ο τελευταίος πιτσιρικάς που θα αποκτήσει η Γιουβέντους αφού ο Τζούντολι και οι συνεργάτες του παρακολουθούν αρκετούς και θα συνεχίσουν το... παιδομάζωμα γεμίζοντας ταλέντο τα τμήματα υποδομής και την πρώτη ομάδα, αφού οι καλύτεροι πλέον προωθούνται και παίζουν.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου