28 Ιαν 2024

Αν και τα πάει εξαιρετικά εκτός Γιούβε, δε σημαίνει ότι θα παραμείνει στη Γιούβε


Μπορεί ο Ματίας Σουλέ να τα πάει εξαιρετικά στη Φροζινόνε, όπου έχει παραχωρηθεί δανεικός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος για τη Γιουβέντους.

Ο Αργεντίνος είναι ένας από τους πιτσιρικάδες των μπιανκονέρι που εντυπωσιάζουν φέτος, έστω όχι με τη φανέλα τους, αφού έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Φροζινόνε. Εκεί ο Σουλέ κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις, σκοράρει και γενικά έχει ήδη ξεχωρίσει. Και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έκανε πρόταση που φτάνει ή και ξεπερνάει τα 30 εκατ. ευρώ.

Ο ίδιος, βέβαια, την απέρριψε αφού δεν έχει καμία διάθεση να τρέχει στις ερήμους και ειδικά σε τόσο μικρή ηλικία, η Γιούβε όμως δεν είπε από την αρχή όχι. Αντιθέτως, άφησε τον παίκτη να αποφασίσει και αυτό μάλλον κάτι δείχνει και ενόψει καλοκαιριού. 

Είναι δεδομένο ότι δεν θα στεριώσουν στη Γιουβέντους όλοι οι πιτσιρικάδες που έχουν προωθηθεί. Κάποιοι θα παραμείνουν, κάποιοι θα «θυσιαστούν» για να μπουν καλά πόσα στο ταμείο και να χρηματοδοτήσει η ομάδα τις μεταγραφές της. Δεν θα πρέπει να μας προκαλέσει έκπληξη, με αυτό ως δεδομένο, το να δούμε πώληση του Σουλέ το καλοκαίρι, για παράδειγμα. Ο λόγος που δημιουργήθηκε η ομάδα NextGen, άλλωστε, ήταν και αυτός: Να τροφοδοτεί με ταλέντα την πρώτη ομάδα αλλά να γεμίζει και τα ταμεία του κλαμπ με κάποιους εξ αυτών.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου