30 Ιαν 2024

Δημιουργούν κλίμα στην Ιταλία πριν το ντέρμπι της Γιούβε με την Ιντερ


Λίγες μέρες πριν το ματς με την Ιντερ που μπορεί να κρίνει πάρα πολλά στη μάχη του τίτλου, τα ιταλικά ΜΜΕ αρχίζουν να ασχολούνται με το μέλλον του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η Γιουβέντους έκανε μεγάλη, πολύ μεγάλη γκέλα με την Εμπολι και αυτό μπορεί να της κοστίσει πολύ στη μάχη του πρωταθλήματος. Όπως της κοστίζει το να παίρνουν οι νερατζούρι σφύριγμα κάθε, μα κάθε εβδομάδα. Ακόμη και στη νίκη τους επί της Φιορεντίνα έγιναν τρέλα πράγματα με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει, πέναλτι που δεν δόθηκε κλπ. Παράλληλα, όμως, της κοστίζει και η στάση που κρατάει ο αθλητικός Τύπος. 

Αυτοί που άλλες χρονιές εξαγριώνονταν αν υπήρχε κάποιο σφύριγμα υπέρ της Γιούβε, φέτος είναι πολύ ήρεμοι με τα συνεχόμενα σφυρίγματα της Iντερ. Πρόβλημα, όμως, δημιουργούν και με άλλο τρόπο τα ΜΜΕ και το βλέπουμε και τώρα, αφού με την έναρξη της εβδομάδας που οδηγεί στο ματς του Μεάτσα άρχισαν να ασχολούνται με το θέμα προπονητή στους μπιανκονέρι. Δεν είναι σίγουρη, λένε, η παραμονή του Αλεγκρι ακόμη κι αν έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Αυτό, βέβαια, είναι γνωστό εδώ και μήνες, αλλά κατά σύμπτωση τα σχετικά δημοσιεύματα άρχισαν την εβδομάδα του ντέρμπι κορυφής με την Ιντερ. Όσο στη διοίκηση, όμως, δεν αντιδρούν ποτέ και σε τίποτα, τόσο θα συνεχίζεται αυτή η κατάσταση.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου