9 Φεβ 2024

Χαλάει στη Γιούβε το κλίμα με τον Κιέζα


Το ποσό που ζήτησε η πλευρά του Φεντερίκο Κιέζα για την ανανέωση του συμβολαίου δεν βοηθάει τις συζητήσεις με τη Γιουβέντους.

Ο διεθνής Ιταλός εξτρέμ, ο οποίος φέτος αγωνίζεται σαν δεύτερος επιθετικός, δεσμεύεται μέχρι το 2025 με τους μπιανκονέρι και εδώ και μήνες έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις για το θέμα της ανανέωσης. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει να τα πουν πιο αναλυτικά και θα πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν και τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά.

Ο μάνατζερ του Κιέζα φέρεται να είπε στους ανθρώπους της Γιούβε ότι για να μπουν οι υπογραφές σε νέο συμβόλαιο θα πρέπει ο παίκτης να παίρνει 7 εκατ. ευρώ ετησίως, μιλάμε δηλαδή για σημαντική αύξηση σε σχέση με τα 5 που παίρνει τώρα. Μια αύξηση που στο Τορίνο δεν τη θεωρούν και τόσο λογική.

Ο Φεντερίκο, δυστυχώς, έχει προβληματίσει με τις ενοχλήσεις που νιώθει συχνά τον τελευταίο 1,5 μήνα και οι εμφανίσεις του γενικά δεν είναι τέτοιες που να δικαιολογούν μια αύξηση και μάλιστα της τάξης των δύο εκατ. ευρώ ετησίως. Αν, επομένως, οι εμφανίσεις του παίκτη δεν βελτιωθούν θεαματικά ως το τέλος της σεζόν και οι απαιτήσεις του παραμείνουν στο ίδιο επίπεδο, τότε θα πρέπει να θεωρούμε πολύ πιθανό αυτό που αναφέραμε και πριν λίγες μέρες: Να είναι δηλαδή ο Κιέζα ο παίκτης που θα βγει προς πώληση το προσεχές καλοκαίρι.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου