7 Φεβ 2024

Η απόφαση που πρέπει να παρθεί για τον Αλέγκρι: Κομβική αλλά ξεκάθαρη


Η διοίκηση της Γιουβέντους καλείται να πάρει μια κομβικής σημασίας απόφαση πλέον για την ομάδα. 

Η ήττα από την Ιντερ στο Μιλάνο άφησε τους μπιανκονέρι στο -4 και με δεδομένο ότι η ομάδα του Ιντσάγκι έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο οι πιθανότητες για κατάκτηση του πρωταθλήματος μειώνονται σημαντικά. Στο Τορίνο, βέβαια, θα πουν ότι ο στόχος φέτος, σε μια μεταβατική σεζόν, ήταν η έξοδος στο Champions League, οπότε υπό αυτή την έννοια δεν έγινε και κάποια σοβαρή ζημιά στο Μιλάνο. 

Θα γίνει, όμως, αν στη διοίκηση δεν πάρουν τη σωστή απόφαση για τα επόμενα χρόνια. Γιατί ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα να μπει στην επόμενη σεζόν με το συμβόλαιο να λήγει στο τέλος της.

Τα πράγματα σε ό,τι αφορά τον προπονητή της Γιούβε έχουν ως εξής: Ή θα αποχωρήσει με κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου στο τέλος της τρέχουσας σεζόν ή θα ανανεώσει. Στη Γιουβέντους ποτέ δεν ξεκινάει σεζόν με τον προπονητή να μην έχει τουλάχιστον δύο χρόνια συμβολαίου μπροστά του. 

Οι διοικούντες, επομένως, καλούνται να πάρουν μια πολύ σημαντική, μια κρίσιμη απόφαση: Θεωρούν ότι το σωστό για τη Γιούβε είναι να συνεχίσει με τον Αλέγκρι για αλλά τουλάχιστον δύο χρόνια ή να τον ευχαριστήσουν για την προσφορά του και να προχωρήσουν σε αλλαγή; Είναι απόφαση που θα κρίνει πολλά περισσότερα από απλά μια σεζόν (την επόμενη) γι' αυτό θα πρέπει να είναι και 100% σίγουροι για την απόφαση που θα πάρουν.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου