3 Απρ 2024

Η κίνηση τακτικής του Κόντε στη σκιά της προφορικής συμφωνίας με τον Τιάγκο Μότα


Ανθρωποι του περιβάλλοντος του Αντόνιο Κόντε φροντίσουν να διαρρεύσουν τι έχει γίνει στις συζητήσεις με άλλες ομάδες.

Τα δημοσιεύματα στην Ιταλία τις τελευταίες μέρες θέλουν τον Τιάγκο Μότα να είναι ο εκλεκτός του Κριστιάνο Τζούντολι για τον πάγκο της Γιουβέντους από τη νέα σεζόν. Κάποιοι, μάλιστα, ισχυρίζονται πως όχι μόνο έχουν γίνει συζητήσεις αλλά και ότι υπάρχει προφορική συμφωνία εδώ και ένα μήνα.

Παρ' όλα αυτά, την ίδια ώρα συντηρείται και το σενάριο για τον Αντόνιο Κόντε. Ισως επειδή αυτή τη στιγμή δεν είναι σε συζητήσεις με καμία ομάδα, ιταλική ή μη. Δεν πρωταγωνιστεί σε κανένα σίριαλ και αυτό είναι περίεργο. Εκτός κι αν έχει ήδη συμφωνήσει με την επόμενη ομάδα του... Όπως και να έχει, άνθρωποι του περιβάλλοντός του διαρρέουν τα εξής τις τελευταίες μέρες...

Λένε ότι ο Κόντε είπε δύο φορές «όχι» στη Νάπολι, μίλησε με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για τη Μίλαν αλλά δεν το προχώρησε και δεν αυτοπροτάθηκε ποτέ σε Μπάγερν ή Μπαρτσελόνα. Αντιθέτως, λένε, περιμένει τη Γιουβέντους και αυτό, λογικά, το ξέρουν όλοι. Συμπεριλαμβανομένου και του Τζον Ελκαν. Από εκεί και πέρα, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα επιλέξει το κλαμπ.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου