6 Απρ 2024

Δύο ποδοσφαιριστές πήρε πέρσι η Γιούβε, θα υπάρχουν εξελίξεις και για τους δύο


Δύο μεταγραφές έκανε η Γιουβέντους στις δύο τελευταίες δυο μεταγραφικές περιόδους και το καλοκαίρι μάλλον θα αναχωρήσουν και οι δύο.

Το περσινό καλοκαίρι οι μπιανκονέρι προχώρησαν μόνο σε μια κίνηση: Αγόρασαν τον Τίμοθι Γουεά από τη Λιλ. Πριν λίγους μήνες, τον Ιανουάριο δηλαδή, έκαναν ακόμη μια κίνηση: Αγόρασαν τον Τιάγκο Τζαλό από τη Λιλ. Και οι δύο παίκτες, όμως, ενδέχεται να αναχωρήσουν το καλοκαίρι από το Τορίνο. Ο ένας μόνιμα, ο άλλος με δανεισμό.

Αυτός που είναι προς πώληση είναι ο Γουεά, ο οποίος δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει θέση βασικού και γενικά δεν έχει πείσει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά σε αυτό το επίπεδο. Ο Τιάγκο Τζαλό, από την άλλη πλευρά, αναμένεται να πάει κάπου ως δανεικός για να παίζει και να βρει ρυθμό αφού ήταν εκτός δράσης για πολλούς μήνες με σοβαρό τραυματισμό. 

Οι δυο πρώτες μεταγραφές του Κριστιάνο Τζούντολι, με λίγα λόγια, μάλλον δεν ήταν και ό,τι καλύτερο ενώ υπάρχει αναμονή για να μάθουμε τη μοίρα του ετέρου παίκτη που αποκτήθηκε τον Ιανουαρίου, του Κάρλος Αλκαράζ δηλαδή, ο οποίος ήρθε με δανεισμό από τη Σαουθάμπτον και οψιόν αγοράς. 

Με βάση όσα γράφουν οι Ιταλοί πάντως, αν οι Άγγλοι δεν χαμηλώσουν τις απαιτήσεις τους δεν πρόκειται να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

1 σχόλιο:

  1. 0 στα 3 δηλαδη. Αλλα δοξα το Θεο, εχουμε ακομα Μιρετι, Λοκατελι, Ντε Σιλιο και Αλεξ Σαντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή