21 Απρ 2024

Ο Αλέγκρι αισθάνεται εγκαταλελειμμένος, μόνος κι έρημος


Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν έχει πάρει καθόλου καλά την απόφαση της διοίκησης για αλλαγή προπονητή, αφού περίμενε να συμβεί το ακριβώς αντίθετο.

Η ιστορία έχει δείξει ότι όταν μιλάνε για τον προπονητή της Γιουβέντους στην εκπομπή του Φάμπιο Καρέσα στο Sky Italia, είναι σαν να μιλάει ο ίδιος. Όλοι οι δημοσιογράφοι που συμμετέχουν στο «Club Sky» είναι φίλοι του και προσπαθούν πάντα να περάσουν τη γραμμή του. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, είπαν σε αυτή την εκπομπή ότι ο Αλέγκρι αισθάνεται μόνος και έρημος, νιώθει εγκαταλελειμμένος επειδή δεν του έχει γίνει καμία συζήτηση για την επόμενη σεζόν, για το μέλλον.

Στην ίδια εκπομπή πριν μήνες, στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, όταν τα αποτελέσματα ήταν καλά, έλεγαν ότι ο Αλέγκρι δεν ξέρει αν θα δεχθεί την πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου που περίμενε ότι θα του γινόταν, επειδή ένιωθε... κουρασμένος και ήθελε να του δοθεί νέο κίνητρο από την ιδιοκτησία του κλαμπ.

Ο Μαξ, προφανώς, πίστευε ότι η διοίκηση ή ο Ελκαν θα ένιωθαν πανικό μπροστά στο ενδεχόμενο να τον χάσουν και θα του εξασφάλιζαν ό,τι ήθελε για να μείνει ανανεώνοντας και το συμβόλαιο που λήγει το 2025. 

Γι' αυτό και είναι σε σύγχυση, όπως δείχνουν πράξεις και δηλώσεις, τις τελευταίες εβδομάδες. Κατάλαβε ότι στη Γιουβέντους κουράστηκαν και ότι όχι απλά δεν θα του ανανεώσουν το συμβόλαιο αλλά θα τον οδηγήσουν και στην έξοδο στο τέλος της σεζόν.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου