26 Απρ 2024

Πώς δουλεύει η Γιούβε του παίκτες που βγάζει: Η περίπτωση του Ματίας Σουλέ


Η Γιουβέντους ενημέρωσε δανεικό ποδοσφαιριστή ότι θα είναι μαζί της από το καλοκαίρι αλλά... μπορεί και να μην είναι τελικά.

Ο Ματίας Σουλέ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Serie A φέτος ως δανεικός στη Φροζινόνε. Είναι διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Αργεντινής και γενικά είναι ένας παίκτης που δείχνει ότι έχει πολύ μέλλον. Ένας παίκτης που... έφτιαξε η Γιούβε αφού ήταν στην ομάδα NextGen μέχρι και πριν δύο χρόνια.

Οι εμφανίσεις του, λοιπόν, φέτος στη Serie A δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και ο Κριστιάνο Τζούντολι ενημέρωσε τον μάνατζερ του ότι από καλοκαίρι επιστρέφει στο Τορίνο για να μείνει. Με έναν... αστερίσκο όμως: Αν έρθει πρόταση τουλάχιστον 40 εκατ. ευρώ τότε η διοίκηση θα το συζητήσει με την πλευρά του παίκτη και θα αποφασίσουν από κοινού αν θα την αποδεχθούν ή θα την απορρίψουν.

Με λίγα λόγια, αυτό που γράφαμε και πριν μήνες: Η Γιουβέντους έβγαλε και βγάζει παίκτες από τη NextGen αλλά δεν θα βοηθήσουν μόνο αγωνιστικά όλοι αυτοί, κάποιοι θα βοηθήσουν και οικονομικά με τις πωλήσεις τους. Μένει να δούμε ποιοι θα είναι αυτοί...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου