9 Απρ 2024

Οι περίεργες ιδιωτικές πτήσεις από το Ριάντ στο Τορίνο


Η Γιουβέντους δεν σκοπεύει να πουλήσει μέρος των μετοχών της σε Άραβες, παρ' όλα αυτά από το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να παίρνει καλά λεφτά από εκεί.

Ο Τζον Ελκαν ήταν σαφής πριν μήνες λέγοντας πως δεν έγινε καμία προσέγγιση προς υποψήφιους επενδυτές και ειδικά από τον αραβικό κόσμο, συμπληρώνοντας πως δεν υπάρχει καμία τέτοια σκέψη. Αυτό, βέβαια, μπορεί να αλλάξει στην πορεία, στο μέλλον, κανείς δεν ξέρει, προς το παρόν όμως δεν υπάρχουν συζητήσεις με Άραβες για να μπουν στο κλαμπ. Υπάρχουν όμως άλλες συζητήσεις και αφορούν τον βασικό χορηγό από τη νέα σεζόν.

Η Γιουβέντους εδώ και χρόνια έχει ως βασικό χορηγό τη Jeep, η οποία ανήκει στην Exor, αλλά αυτή η συνεργασία δεν θα ανανεωθεί. Έτσι, κυκλοφορεί όλο και πιο έντονα πλέον ότι ο νέος χορηγός θα είναι αεροπορική εταιρεία από τη Σαουδική Αραβία. Έτσι εξηγούν οι Ιταλοί δημοσιογράφοι και κάποιες... περίεργες ιδιωτικές πτήσεις τους τελευταίους μήνες από το Ριάντ στο Τορίνο και από το Τορίνο στο Ριάντ.

Με βάση όσα γράφουν οι Ιταλοί πάντως, αν οι Άγγλοι δεν χαμηλώσουν τις απαιτήσεις τους δεν πρόκειται να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου