8 Απρ 2024

Τα νεύρα του Αλέγκρι στα αποδυτήρια της Γιούβε


Πολλά νεύρα είχε Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί της Φιορεντίνα και ο λόγος δεν ήταν η απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Γιουβέντους επανήλθε στις νίκες στο πρωτάθλημα, με την απόδοση της να είναι καλή, σίγουρα καλύτερη από τα προηγούμενα παιχνίδια τουλάχιστον, στο πρώτο μισό και χειρότερη στο δεύτερο. Τα νεύρα όμως του προπονητή στα αποδυτήρια δεν οφείλονταν σε αυτό.

Ο Αλέγκρι, όπως λένε δημοσιογράφοι που είναι κοντά στη Γιούβε, ήταν τρομερά εκνευρισμένος μετά τη λήξη και έλεγε διάφορα παρουσία του αρχηγού της ομάδας (Ντανίλο) και του τεχνικού διευθυντή Κριστιάνο Τζούντολι. Ο οποίος, από την πλευρά του, δεν εκτίμησε καθόλου αυτή τη συμπεριφορά του προπονητή.

Γιατί όμως ο Μαξ είχε νεύρα;

Η απάντηση, σύμφωνα με τους ίδιους δημοσιογράφους, είναι επειδή κατάλαβε ότι δεν θα είναι στη θέση του και την επόμενη σεζόν. Κατάλαβε ότι η απόφαση του κλαμπ, με τη συγκατάθεση του Τζον Ελκαν, είναι να αλλάξει προπονητής το καλοκαίρι και ο Αλέγκρι δεν μπορεί να κάνει τίποτα πλέον για να το αλλάξει αυτό. Μόνο να παραιτηθεί, αν θέλει, δείχνοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει να πάρει ντε και καλά... άλλα 7 εκατ. ευρώ από την ομάδα.

Με βάση όσα γράφουν οι Ιταλοί πάντως, αν οι Άγγλοι δεν χαμηλώσουν τις απαιτήσεις τους δεν πρόκειται να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου