18 Μαΐ 2024

Τι έγινε πίσω από τις κλειστές πόρτες και αποφασίστηκε το τέλος του Αλέγκρι


Από τις 5 Φεβρουαρίου, γράφει η Corriere della Sera, είχε παρθεί η απόφαση για το τέλος του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι από τη Γιουβέντους.

Μετά τα όσα έγιναν στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας, όπου ο προπονητής των μπιανκονέρι τα έχωσε στον Τζούντολι, επιθετικής και απείλησε δημοσιογράφο και παράλληλα έκανε ζημιές και σε ένα τηλεοπτικό συνεργείο, το κλαμπ αποφάσισε τελικά να απολύσει άμεσα τον προπονητή. Στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν, επομένως, στον πάγκο της Γιούβε θα είναι ο Πάολο Μοντέρο.

Έτσι, γράφτηκε το τέλος για τον Αλέγκρι, το οποίο είχε αποφασιστεί στις 5 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την Corriere della Sera. Όπως αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ, μέχρι και τον Δεκέμβριο όλα ήταν καλά, από τον Ιανουάριο όμως άρχισαν τα προβλήματα στις σχέσεις του προπονητή με τον τεχνικό διευθυντή.

Ο Αλέγκρι είδε ζητήσει τον Μποναβεντούρα από τη Φιορεντίνα ή τον Περέιρα από την Ουντινέζε, με τον Τζούντολι να παίρνει τελικά τον Αλκαράζ από τη Σαουθάμπτον. Εκεί άρχισαν οι διαφωνίες ανάμεσα στους δύο και οι τόνοι ανέβηκαν στις 5 Φεβρουαρίου, μια μέρα μετά την ήττα από την Ιντερ.

Ήταν η μέρα, καταλήγει η Corriere della Sera, που ο Τζούντολι αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή στο τέλος της σεζόν και λίγα 24ωρα μετά συναντήθηκε με τον Τιάγκο Μότα και άρχισαν οι συζητήσεις, οι οποίες οδήγησαν σε συμφωνία. Προφορική προς το παρόν, σύντομα όμως θα είναι και γραπτή.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου