20 Δεκ 2014

Γιατί η Γιουβέντους είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει επισκεφθεί ο Κόντε;

Το δεύτερο μισό της σεζόν θα κρίνει τα πάντα σε ό,τι αφορά την επίτευξη των στόχων αλλά θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και το πώς θα είναι οι σχέσεις της Γιουβέντους με τον Αντόνιο Κόντε.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Don Luciano

Το γεγονός ότι ο πρώην προπονητής δεν έχει επισκεφθεί ακόμη το Βίνοβο από την ημέρα που ανέλαβε την εθνική Ιταλίας, δείχνει αρκετά. Πόσο τυχαίο να είναι το γεγονός ότι η Γιουβέντους είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει επισκεφθεί ο Κόντε;

Αυτό, βέβαια, μπορεί να πει κάποιος ότι είναι θέμα που αφορά τον ίδιο και τον Ανιέλι, άρα οι οπαδοί δεν έχουν λόγο. Οταν, όμως, ο Κόντε για να κάνει την δουλειά του αδιαφορεί για το αν θα κάνει ζημιά στη Γιούβε, λόγο έχουν όλοι. Και έτσι όπως πάνε τα πράγματα, θα ακουστεί και θα κάνει και θόρυβο...

Η επιμονή του Κόντε να έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς παίκτες εκτός των ημερομηνιών που έχει ορίσει η ΦΙΦΑ, τον οδηγούν σε μετωπική με την Γιουβέντους και δεν μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί το κάνει αυτό.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θέλει τους παίκτες το διάστημα 9-11 Φεβρουαρίου αλλά ο Αλέγκρι, όπως είναι λογικό, δεν το συζητάει καν γιατί δέκα μέρες μετά θα παίξει με την Ντόρτμουντ. Και όσο λογικό είναι ο Κόντε να θέλει το καλό του εαυτού του, άλλο τόσο είναι να αδιαφορεί για αυτό ο Αλέγκρι και να σκέφτεται πρώτα την ομάδα του και μετά την εθνική.

Η συμπεριφορά του Κόντε, βέβαια, που τον φέρνει απέναντι από τους «μπιανκονέρι», εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική της ομοσπονδίας, που θέλει να είναι συνεχώς σε κόντρα με την Γιούβε.

Γι’ αυτό και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες για... απειλές της ομοσπονδίας προς την Γιουβέντους, που έχουν να κάνουν με την έδρα του φιλικού της Ιταλίας με την Αγγλία τον Μάρτιο. «Αν δεν έρθουν οι διεθνείς 9-11 Φεβρουαρίου, το φιλικό θα γίνει στο γήπεδο της Τορίνο» είναι το μήνυμα που περνάει ο Ταβέκιο.

Στην ομοσπονδία, πάντως, δεν σταματούν εκεί αλλά έψαξαν και νομικά το θέμα για να δουν τι καμπάνες μπορούν να ρίξουν στη Γιουβέντους αν επιμείνει στην απόφαση της. Η απάντηση, όμως, είναι καμία...

Από την στιγμή που είναι ημερομηνία εκτός ΦΙΦΑ, οι μπιανκονέρι δεν έχουν καμία υποχρέωση απέναντι στην εθνική και τον Κόντε. Ο Κόντε, όμως, έχει υποχρέωση απέναντι στους Γιουβεντίνους να εξηγήσει κάποια στιγμή γιατί συμπεριφέρεται με αυτόν τον προκλητικό τρόπο από την ημέρα που έφυγε από το Τορίνο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάριο Μάντζουκιτς: Ο επιθετικός που θα μπορούσε να έρθει ελεύθερος και θα τον ήθελαν πολλοί οπαδοί της Γιουβέντους

Με δεδομένο ότι θα μπορούν να γίνουν μεταγραφές ελεύθερων παικτών και μετά τις 5 Οκτωβρίου, οι Γιουβεντίνοι κάνουν τις... ευχές τους.