17 Ιουν 2015

Το κούρασες «Απάτσε»

Δεν ξέρω πως φαίνεται στα δικά σας μάτια, εγώ πάντως έχω κουραστεί κάθε μέρα να περιμένω νέα για το αν ο Κάρλος Τέβες θα τιμήσει το συμβόλαιό του με τη Γιούβε ή θα το λήξει ένα χρόνο νωρίτερα.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Il Consigliere

Τον σέβομαι, τον αγαπώ και τον τιμώ για αυτά που πρόσφερε στην ομάδα μας και τον κατατάσσω μεταξύ των κορυφαίων ξένων που φόρεσαν ποτέ την ασπρόμαυρη φανέλα. Την τίμησε και με το παραπάνω.

Όταν ερχόταν στο Τορίνο στα τέλη Ιουνίου του 2013 η καριέρα του είχε πάρει την κατιούσα. Αναγεννήθηκε μέσα από τη Γιούβε συντελώντας τα μέγιστα στις επιτυχίες της ομάδας. Καταθέτει ψυχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ιδρώνει τη φανέλα και με το ταλέντο του του έχει προσδώσει άλλη ποιότητα στην επιθετική γραμμή των μπιανκονέρι.

Δεν ξέρω τι παιχνίδι παίζεται κι αν πίσω από όλο αυτό που συμβαίνει βρίσκεται μόνο η Μπόκα Τζούνιορς. Γιατί πολλά λέγονται και γράφονται για προτάσεις από Ατλέτικο και Παρί, γεγονός που με κάνει επιφυλακτικό.

Αν είναι να φύγει για να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του, σεβαστό και ώρα του καλή. Άλλωστε και η διοίκηση από την πλευρά της σεβόμενη την προσφορά του στην ομάδα, θα κάνει σκόντο στις απαιτήσεις της.

Αν, όμως, όλο αυτό συμβαίνει γιατί θέλει να πάει σε Ισπανία ή Γαλλία, τότε sorry αλλά θα έχει φερθεί με τρόπο που δεν αρμόζει σε όλους όσοι τον πίστεψαν και δη σε όλους τους οπαδούς που τον έκαναν σύνθημα στα χείλη τους, τον αγάπησαν, τον πίστεψαν και τον αποθέωσαν...

Η Γιουβέντους, όπως κάθε σοβαρός σύλλογος, είναι πάνω από οποιοδήποτε όνομα. Καλός και χρυσός ο Τέβες, αλλά πρέπει να αποφασίσει. Είναι μια υπόθεση που εκκρεμεί από τον περασμένο Γενάρη. Φτάσαμε μέσα Ιουνίου και ακόμα δεν γνωρίζουμε αν ο βασικός επιθετικός θα μείνει ή θα φύγει. Έχει κουράσει όλο αυτό «Απάτσε»...

5 σχόλια:

  1. Δε νομίζω να μας πουλήσει και να πάει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Δε συμφωνώ όπως το γράφεις και εύχομαι να μην δικαιωθείς γιατί θα ξενερώσω κι εγώ.

    ΥΓ: Συγχαρητήρια για την προσπάθεια στη Famiglia Bianconera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ερώτηση. Γιατί αφού έχει συμβόλαιο η Γιουβέντους δεν τον κρατάει και τελειώνει εδώ όλη τη φημολογία που μόνο καλό δεν κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμία διοίκηση δεν θα ήθελε να κρατήσει έναν ποδοσφαιριστή με το ζόρι. Από την πλευρά της Γιούβε υπάρχει η διάθεση να τον αφήσει με λιγότερα χρήματα να πάει στη Μπόκα αφού αυτό επιθυμεί ο ίδιος διακαώς. Μέχρι εκεί όμως. Όταν στη μέση μπαίνουν Ατλέτικο και Παρί το θέμα αλλάζει...

      Διαγραφή
  3. ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ. ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΡΥΘΜΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ ΕΒΑΛΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΕΒΕΣ ΟΛΟ ΜΑΝΟΥΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή