21 Ιουν 2015

Γιατί η Γιούβε έχει ανάγκη από μια μεταγραφή αεροδρομίου

Από νωρίς φαίνεται πως βάζει μπροστά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό η Γιουβέντους. Κινήσεις, συζητήσεις αλλά και μεταγραφές βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Don Vito

Τα οικονομικά της ομάδας βρίσκονται στο καλύτερο επίπεδο τα τελευταία χρόνια αλλά όπως πάει ο προγραμματισμός, ούτε φέτος θα γίνει το μεγάλο «μπαμ». Η Γιουβέντους συνεχίζει να χτίζεται με μελετημένες κινήσεις και προβλεπόμενο κόστος.

Η αίσθηση που επικρατεί είναι πως δύσκολα θα γίνει μια μεταγραφή… αεροδρομίου, όπως συνηθίζουμε να λέμε εδώ στην Ελλάδα. Ο Μαρότα κατ’ εμέ είναι ένας πετυχημένος τεχνικός διευθυντής. Εχει φέρει στην ομάδα ποδοσφαιριστές που έκαναν τη διαφορά και δεν κόστισαν πολύ. Και θα συνεχίσει να το κάνει.

Η αντίθετη άποψη λέει πως έφερε και… σαπάκια που κόστισαν περισσότερα. Μέσα στο παιχνίδι είναι αυτό. Η μπαλάτζα όμως γέρνει υπέρ του. Και μην ξεχνάμε πως ένας τεχνικός διευθυντής λειτουργεί με τις συντεταγμένες και το μπάτζετ που του δίνει η διοίκηση.

Επιστρέφοντας στο σήμερα, νομίζω πως η ομάδα μας χρειάζεται ένα μεγάλο «μπαμ». Το τάιμινγκ είναι ιδανικό. Νταμπλ στην Ιταλία με τέταρτο σερί πρωτάθλημα και φιναλίστ μετά από πολλά χρόνια στο Champions League. Φέρε έναν σούπερ σταρ Ανιέλι και θα εκτοξευθούν όλα.

Και η πώρωση. Και η πίστη. Και τα έσοδα. Μην ξεχνάμε πως η Ρεάλ των τρανταχτών μεταγραφών κάνει απόσβεση ενός νέου αποκτήματος μόνο πουλώντας τη φανέλα του. Εκεί να στοχεύσει και η δική μας διοίκηση. Να γυρίσει τη λογική έστω για μια χρονιά. Να χτίσει πάνω και σε αυτό.

Αυτά είναι τα όνειρα ενός οπαδού που βλέπει την ομάδα και δε διοικεί την ομάδα. Αυτό θα θέλαμε όλοι μας αλλά… Αλλά βρισκόμαστε σε ένα ιταλικό ποδόσφαιρο που δεν επενδύει κανένας παρά μόνο η Γιούβε. Οι αντίπαλοί μας μικροί στην παρούσα χρονική στιγμή. Δεν αποτελούν απειλή. Ε, αυτό τρενάρει μια τρέλα από πλευράς Ανιέλι.

Η Γιουβέντους μετά από καιρό χρειάζεται μια δυνατή μεταγραφή. Έναν ποδοσφαιριστή που θα προσφέρει εκτός από το γήπεδο και επικοινωνιακά. Που θα ακουστεί και πάλι στην Ευρώπη και θα γίνει πόλος έλξης των αστεριών. Η τελευταία τέτοια κίνηση ήταν με Καναβάρο και Ιμπραΐμοβιτς.

Ποδοσφαιρικά ακουστήκαμε πολύ καλά φέτος. Κάνε την υπέρβαση και στις μεταγραφές. Και θα δεις πώς γυρίζουν όλα τούμπα.

3 σχόλια:

  1. Φέρε Reus ή Di Maria προεδρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΦΕΡΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗ ΕΜΕΙΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετα την αποχωρηση των Tevez, Pirlo η ομαδα χρειαζεται οπωσδηποτε εναν παικτη ηγετη στην επιθεση αλλιως φετος δεν κανουμε τιποτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή