24 Αυγ 2015

Ανατροπή στην επιθετική γραμμή της ομάδας

Σημερινό δημοσίευμα της Tuttosport φέρνει τα πάνω-κάτω στην γραμμή κρούσης της Γιουβέντους. Οι δύο κινήσεις που αναφέρει το ρεπορτάζ των Ιταλών, μας βάζουν σε σκέψεις.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Mr. Black

Σύμφωνα με την εφημερίδα του Τορίνο, που μεταξύ μας τις περισσότερες φορές πέφτει έξω παρά μέσα σε όσα γράφει, η Γιουβέντους προσανατολίζεται να κρατήσει τον Φερνάντο Γιορέντε και παραχωρήσει δανεικό τον Σιμόνε Τζάτζα .

Για τον Ισπανό δεν έχει έρθει η επιθυμητή πρόταση παραχώρησης-πώλησης, δηλαδή τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Ενώ για τον Ιταλό, φαίνεται να μην έχει πειστεί ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πως του αξίζει μια θέση στην βασική ενδεκάδα.

Στα δύο επίσημα παιχνίδια, ο Τζάτζα δεν έπαιξε καθόλου ενώ ο Γιορέντε μπήκε προς το τέλος του ματς με την Ουνινέζε. Βέβαια, ο παροπλισμένος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίες Ισπανός δεν μπορεί να πει κανείς πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πώς να γινόταν αυτό αφού ένα ολόκληρο καλοκαίρι ένιωθε ξένο σώμα στην ομάδα.

Για τον Τζάτζα σίγουρα είναι διαφορετικά να είσαι σταρ στην Σασουόλο και άλλο να παίζεις βασικός στην Γιούβε. Δεν ξέρουμε τι κάνει στις προπονήσεις, δεν ξέρουμε αν τραβάει, οπότε δεν ξέρουμε αν έχει δίκιο ο προπονητής. Εμπιστευόμαστε όμως την κριτική του άποψη.

Δεν είναι εύκολο όμως να ανατρέψεις το κλίμα και να μετατρέψεις βασικό έναν παίκτη που ψαχνόσουν συνεχώς να πουλήσεις και που από πέρσι τον είχες μεταξύ πάγκου και εκτός αποστολής. Από πέρσι βρίσκεται σε πτωτική πορεία ο Βάσκος.

Σίγουρα η επίθεσή μας έχει πρόβλημα. Ο Μοράτα δείχνει να είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση. Ο Μαντζουκιτς ακόμη ψάχνεται, ο Γιορέντε δεν κάνει για τον Αλέγκρι και αν γίνει ό,τι αναφέρει η Tuttosport θα είναι μια λύση ανάγκης και ο Τζάτζα δεν πείθει. Ο Κομάν που έχει πάρει τις ευκαιρίες του δεν έχει δείξει κάτι και η Γιούβε φαίνεται πως θα έχει δυσκολία στο εύκολο γκολ.

12 σχόλια:

  1. @ Ο φετινός σχεδιασμός της ομάδας είναι την πλάκας.

    @ Πασαλείμματα και τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο φετινός σχεδιασμός δείχνει να μπάζει από κάπου. Ας ελπίζουμε να διορθωθεί. Ο Αλέγκρι έχει δείξει πως διαχειρίζεται καλά τα υλικά που έχει στα χέρια του.

      Διαγραφή
  2. Πολύ σωστή τοποθετηση bianconeri. Υπομονή, αρχή είναι αλλά τα σημάδια δεν είναι και τόσο καλά. Forza Juve.

    Παναγιώτης (από το ασπρόμαυρο Ηράκλειο Κρήτης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας παιδες, δεν καταλαβατε οτι παμε για 4 1 2 2 1 ; Θα παιζει με αριστερα μορατα ντιμπαλα και μπροστα τον σερβο. γιαυτο και θα φυγει ο ζαζα επειδη θα μεινει ο ψηλος και δυνατος λιορεντε .

    Νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να δούμε Νίκο γιατί αυτό το σύστημα δεν μπορείς να το παίζεις με ευκολία στα μεγάλα παιχνίδια. Κινδυνεύεις να χάσεις τον έλεγχο του κέντρου. Σαν σκέψη πάντως για το πού προσανατολίζεται ο προπονητής, όπως την γράφεις, είναι σωστή.

      Διαγραφή
  4. Ποιον Σερβο ????
    Κροατης ειναι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή η διόρθωση στο παραπάνω σχόλιο. Κροάτης είναι, όχι Σέρβος. Λίγη σημασία έχει για την προσφορά του στην ομάδα, αλλά για την ιστορία καλά έκανες και το έγραψες.

      Διαγραφή
  5. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΤΩΧΗ Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΓΡΑΜΜΗ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ. ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ “ΧΩΡΙΑ” ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΓΙΟΥΒΕ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΠΙΖΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαιρετιζω την bianconeri παρεα σας.
    Μάγκες το έχει πει πολλές φορές ο Αλεγκρι...
    4-3-1-2... Μακάρι να το άλλαζε σε 4-3-3.. Με το ροστερ που εχουμε μου φαίνεται πιο ορθό.
    Αν όμως επιμένουν στο 10αρι, απτα ονόματα που ακούγονται προτιμώ χίλιες φορές το δικό μας το παιδί. ΜΠΕΡΑΡΝΤΙ

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΚΥΠΡΟ,
    Couch

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχως φετος αποχωρησαν 3 βασικοι και αναντικαταστατοι παικτες,Πιρλο,Βινταλ,Τεβεζ μπηκαν λεφτα στα ταμεια απο τον χιλιανο,μπηκαν πολλα λεφτα στα ταμεια απο το Τσαμπιονς Λιγκ αλλα δεν εγινε μια ηχηρη μεταγραφη για αν ισορροπησουμε τις απωλειες!
    Ελπιζω να παρουσιαστουμε καλυτεροι στη συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι είναι. Αυτοί που έφυγαν είναι καλύτεροι και πιο πλήρεις από αυτούς που ήρθαν. Ολοι αναμένουμε μια καλύτερη συνέχεια.

      Διαγραφή