13 Σεπ 2015

Τοποθέτηση όλο νόημα από Μαρότα για Αλέγκρι

Η διοίκηση, όπως λέει και ο Μότζι, πρέπει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και ο Μπέπε Μαρότα έκανε δηλώσεις και είπε ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν.

«Είμαστε σε μια αρχική φάση, έχουν γίνει αλλαγές στην ομάδα, όταν αλλάζουν 10 παίκτες στο ρόστερ είναι λογικό να χρειάζεται χρόνος. Ξέραμε, το περιμέναμε ότι θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στην αρχή αλλά τόσες δυσκολίες, ειλικρινά, δεν το περιμέναμε» είπε ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους στην RAI αλλά έχουν ακόμη μεγαλύτερη σημασία αυτά που είπε αμέσως μετά.

«Στην Γιουβέντους η νοοτροπία είναι ξεκάθαρη: Δεν πρέπει να γίνει δικαιολογία το γεγονός ότι έγιναν αλλαγές στην ομάδα, η λογική των δικαιολογιών δεν υπάρχει στην Γιούβε. Οπως έχουμε πει πολλές φορές, οι στόχοι μας είναι γνωστοί: Παίζουμε σε κάθε διοργάνωση με στόχο να την κατακτήσουμε» τόνισε και όταν του ζητήθηκε να δώσει μια συμβουλή στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Είπε το εξής: «Η συμβουλή μου είναι ότι δεν μπορούμε να μείνουμε κολλημένοι στις νίκες που προηγήθηκαν αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το παρόν και το μέλλον. Αυτή είναι η πολιτική μας».

9 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΟΥ ΑΛΕΓΡΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μαρότα καλείται να τραβήξει τα λουριά, ακόμη κι αν έκανε αυτός τα λάθη. Έπρεπε να βγει και να πάρει θέση. Το μήνυμα των δηλώσεών του είναι σωστό. Το πώς φτάσαμε, τόσο χωρίς, ως εδώ, θα πρέπει να μας πει και ο ίδιος.

      Διαγραφή
  2. @ Αν του πήραν ότι ζήτησε έχει δίκιο ο Μαρότα

    @ Αν πήραν ότι ήθελαν αυτοί και όχι ο Αλέγκρι, δεν μπορούν να μιλάνε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δύο παράμετροι εντελώς διαφορετικοί. Ένα από τα δύο θα ισχύει. Και ανάλογα με το ποιο, εκεί πέφτουν και οι ευθύνες.

      Διαγραφή
  3. H θεσμικη του θεση του επιβαλει να λεει αυτα που λεει και να σφιγγει τα λουρια!
    Το προβλημα ομως ειναι 90% δικια του ευθυνη και 10% του αλεγκρι!
    Και για να διευκρινησω και κατι δεν ειμαι φαν του προπονητη Αλεγκρι!

    Δημητρης/Melbourne

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαν του Αλέγκρι δεν νομίζουμε πως είναι κανένας. Ήρθε με έντονη αμφισβήτηση στην ομάδα και τον σεβαστήκαμε γι’ αυτά που έδειξε και πρόσφερε την πρώτη χρονιά.

      Σωστή η τοποθέτησή σου για τον Μαρότα. Θεσμικά αυτός μιλάει. Ουσιαστικά αυτός έχει δημιουργήσει το πρόβλημα, με την ανοχή-συνενοχή της διοίκησης.

      Διαγραφή
  4. Έχουμε ενα προπονητή χωρίς πάθος και νεύρο, κάτι το οποίο αντανακλά και στους παίχτες. Παίζουν χωρίς πάθος και πλάνο. Προσωπικά ο Αλέγκρι ποτέ δεν μου άρεσε αλλά δεν νομίζω να φταίει μόνο αυτός.. είναι και η λάθος διαχείρηση απο πλευράς Μαρότα. Εκανε 2-3 καλες μεταγραφες στην αρχή και μετα κόλλησαν στο 10αρι.. Ολόκληρη Γιούβε και να μην μπορω να φερω ενα μεγάλο όνομα..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο, αναφέρεις αρκετά σωστά στο σχόλιό σου. Πχ. πως δεν έχει πάθος και νεύρο. Σίγουρα αυτό μεταδίδεται. Αλλά με τον ίδιο δεν προχωρήσαμε πέρσι; Μάλλον γιατί είχε εργαλεία στα χέρια του.

      Οι αρθρογράφοι του blog δεν έχουν αποθεώσει ποτέ τον Αλέγκρι, που σημαίνει πως μάλλον δεν αρέσει και σε αυτούς. Του αναγνωρίζουμε όμως τι έχει καταφέρει.

      Για τον Μαρότα συμφωνούμε. Φαύλος κύκλος έχει γίνει η κατάσταση και πρέπει να γιατρευτεί όπως είμαστε. Δεν είναι εποχές για μεγάλες… εγχειρήσεις.

      Διαγραφή
  5. Συμφωνώ με την τελευταία σου πρόταση, γι'αυτο είχα γράψει σε προηγούμρνο άρθρο οτι θα ήταν ρίσκο μια αλλαγή τέτοια εποχή. Ας ελπίσουμε οτι η ομαδα θα βρεί τον δρόμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή