13 Σεπ 2015

Ψηφοφορία για τον Αλέγκρι και η ξεκάθαρη θέση της Famiglia Bianconera

Στο κακό ξεκίνημα της ομάδας στο ιταλικό πρωτάθλημα εκτός από τις ευθύνες της διοίκησης, το βάρος πέφτει και στον προπονητή. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετά από μία υπέροχη χρονιά, βρίσκεται σε εντελώς διαφορετική πορεία.

Η Famiglia Bianconera θέλοντας να αφουγκραστεί την αίσθηση που υπάρχει τους τιφόζι της Γιούβε στην Ελλάδα, διενεργεί ψηφοφορία για το αν πρέπει να σκέφτεται η ομάδα αλλαγή προπονητή.

Η ερώτηση είναι «Να μείνει ή να φύγει ο Αλέγκρι;». Οι επιλογές είναι δύο: α) Να παραμείνει στην ομάδα και β) Να γίνει αλλαγή προπονητή

Η θέση της Famiglia Bianconera
Ξεκαθαρίζοντας την δική μας θέση όμως, τονίζουμε πως δεν είμαστε υπέρ μιας τέτοιας αλλαγής. Αφενός δεν υπάρχει κάτι καλό ως εναλλακτική λύση την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και αφετέρου πρέπει να δοθεί χρόνος στον προπονητή να δουλέψει. Η ομάδα είναι νέα και οι συνθήκες εντελώς διαφορετικές. Χρειάζεται υπομονή και όχι σπασμωδικές κινήσεις.

Πάρτε θέση μέσω της ψηφοφορίας αλλά μπορείτε να σχολιάσετε τεκμηριώνοντας την γνώμη σας.

40 σχόλια:

  1. Η ομάδα έδειξε συμπτώματα της Μίλαν του 2013. Ο Αλέγκρι δεν μπορεί να αλλάξει την καταστάση. Η διοίκηση Ανιέλι πρέπει να δράσει άμεσα. Υπάρχουν επιλογές και καλές μάλιστα. Ο ένας έχει το σπίτι του στο Τορίνο και έχει μόνο δύο επίσημους αγώνες μέχρι το καλοκαίρι. Καταλαβαίνετε ποιον εννοώ. Ο άλλος είναι ο Κλοπ. Διακοπές κάνει. Γιατί να πει όχι στη Γιούβε?

    Δημήτρης Λάρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιον εννοεις?? να υποθέσω οχι τον ΚΟΝΤΕ??

      Διαγραφή
    2. Σωστά υποθέτεις. Τον Κόντε εννοεί ο Δημήτρης. Ούτε εμείς είμαστε αυτής της άποψης. Το κεφάλαιο Κόντε θεωρούμε πως έκλεισε για αυτά τα χρόνια. Αργότερα κανείς δεν ξέρει αλλά τώρα νομίζουμε πως όχι.

      Διαγραφή
    3. Φυσικά και εννοώ τον Κόντε. Αν η ομάδα συνεχίσει με ήττες και ισοπαλίες, ποιος θα είναι πιο ικανός να τη βγάλει από το τέλμα? Μακάρι να πάει καλύτερα η ομάδα αλλά προσωπικά θεωρώ ότι έχουμε εγκλωβιστεί σε ένα σύμπλεγμα που φτιάξαμε μόνοι μας σαν Γιουβέντους.

      Δημήτρης Λάρισα

      Διαγραφή
    4. ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ. Ο ΚΟΝΤΕ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑΒΑΝΙ.

      Διαγραφή
    5. Ο (πρώτος) κύκλος του Αντόνιο Κόντε έκλεισε πέρσι και εκτέθηκε με την χρονιά που έκανε η ομάδα. Η γνώμη μας είναι πως θα έρθει και πάλι στην ομάδα, για τον δεύτερο κύκλο του αλλά όχι τόσο άμεσα.

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Απολύτως σεβαστή η γνώμη σου φίλε. Δεν το συζητάμε αυτό. Και η πρότασή σου ποια είναι; Ποιος να έρθει;

      Διαγραφή
  3. Η γνώμη μου είναι να φύγει χτες! Οτι έκανε περσι, το έκανε επειδή ειχε ετοιμο υλικο απο τον Conte! Ο τύπος δεν εμπνέει καθόλου το πνεύμα νικητή στους παίχτες. Φυσικα η αλλαγή προπονητή τέτοια εποχη είναι ρίσκο και αυτός είναι ο μόνος λόγος που θα ηταν σωστό να μείνει μέχρι νεοτέρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο, το ίδιο ερώτημα και για σένα αφού επαναλάβουμε πως είναι απολύτως σεβαστή η γνώμη σου. Και τα επιχειρήματά σου μπορεί να μην είναι λάθος. Και η πρότασή σου ποια είναι; Ποιος να έρθει;

      Διαγραφή
    2. Θέλω κάποιον που να βγάζει πάθος και πνεύμα νικητή στους παίχτες. Κάποιον που να έχει συγκεκριμένο πλάνο στο γήπεδο! Ο Αλέγκρι δεν έχει ούτε το ενα ούτε το άλλο.. Νομίζω ο Κλόπ έχει αυτα τα στοιχεία! Είναι κρίμα να έχουμε ενα τόσο καλό υλικο και να μην έχουμε τον κατάλληλο προπονητή

      Διαγραφή
  4. Χωρίς να ξέρω τι θα γίνει στην φετινή χρονιά(μπορεί όντως να μην πάει καλά ο κόουτς)νομίζω ότι είναι νωρίς για τέτοια ψηφοφορία.

    Mr.Dillis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια ψηφοφορία, Mr. Dillis, κρίνεται από τα αποτελέσματα αυτών που συμμετέχουν. Νομίζουμε πως δεν υπάρχει νωρίς ή αργά για να πει την άποψή του κάποιος. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη έτσι κι αλλιώς, ας δείξει και ο κόσμος τι σκέφτεται.

      Διαγραφή
    2. @ Καλά έκανε η φαμίλια και έβαλε την ψηφοφορία. Ούτε εσύ ξέρεις την δική μου γνώμη ούτε εγώ την δικιά σου

      @ Ας καταθέσουμε την ψήφο μας και θα δούμε τι πιστεύουμε. Οπαδοί είμαστε, έχουμε γνώμη.

      Διαγραφή
    3. Γιώργο (και Mr. Dillis) το blog δίνει την δυνατότητα να συμμετέχουν οι οπαδοί της Γιούβε. Με τα σχόλια κυρίως αλλά και με τις ψηφοφορίες. Θεωρούμε πολύ σημαντικό να ανταλλάσσουμε απόψεις, να διαφωνούμε και επιχειρηματολογούμε πάνω σε αυτές. Δεν έχει νόημα να γράφεις δίχως να αφουγκράζεσαι την γνώμη του κόσμου.

      Διαγραφή
  5. Β)Η ομάδα χρειάζεται ένα ταρακούνημα και η λύση είναι ή αλλαγή προπονητή πριν είναι πολύ αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως χρειάζεται ένα ταρακούνημα. Ποιος θα συντονίσει την ομάδα μετά από αυτό;

      Διαγραφή
  6. Διαφωνω και εγω με την αποχωρηση παροτι ημουν απο τους πρωτους που περυσι δεν τον ηθελαν, αλλα διαφωφω ναι με την τοποθετηση οτι δεν υπαρχει κατι καλο αν υπαρξει απομακρυνση...ΚΛΟΠ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία, ο Κλοπ είναι μια πρόταση.

      Η Γιούβε, όπως ξέρουμε όλοι μας, προτιμά ιταλούς προπονητές και αυτή η παράδοση δεν σπάει εύκολα. Επίσης δεν ξέρουμε αν θέλει ο ίδιο ο Κλοπ να δουλέψει αυτή τη χρονιά και να πάρει μια ομάδα που δεν έχει σχεδιάσει.

      Είναι μια σοβαρή πρόταση όμως. Και από εσένα και από τον Δημήτρη (από την Λάρισα).

      Διαγραφή
  7. Να παραμεινει!Δεν ειναι λυση να φυγει,το προβλημα της ομαδας δεν ειναι ουτε ο αλεγκρι(παρα τα καποια λαθη του),ουτε το υλικο,ουτε η αποχωρηση των 3-4 παικτων που συμβολιζουν την αγωνιστικη αλλαγη της γιουβε τα τελευταια χρονια!!το προβλημα ειναι η πολυ καθυστερημενη συμπληρωση του ροστερ και το αποτελεσμα ειναι η ασυνδετη και ανοργανωτη εικονα που βλεπουμε!τωρα ειναι αργα!υπομονη και ελπιζουμε λογω της αδρανειας μαροτα ολο το καλοκαιρι μην μεινουμε εξω απο τους στοχους μας μεχρι να δεσει η ομαδα!

    δημητρης/melbourne

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέσα στις λέξεις σου συνοψίζεται πάνω-κάτω και η δική μας άποψη. Με κάποιες προσθήκες, με περισσότερη κριτική ίσως αλλά με την ίδια υπομονή.

      Διαγραφή
  8. Αν υπάρχουν σοβαρές λύσεις για την θέση του (ναι, ο Κλοπ είναι μία από αυτές) να φύγει. Να φύγει για να μην βγει εκτός στόχων η ομάδα από τόσο νωρίς. Απλά αναμένω τα ματς με Σίτι και Τζένοα. Αν στραβώσουν και αυτά, νομίζω η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη στα χέρια του Αλέγκρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναμονή λοιπόν. Υπάρχουν κρίσιμα ματς μπροστά μας και αν πάνε όλα στραβά, τότε ναι, θα πρέπει να γίνουν ριζοσπαστικές αλλαγές. Όχι ακόμη όμως.

      Διαγραφή
  9. μήπως είναι νωρίς για μια τέτοια αλλαγη; η Γιούβε δεν μας έχει μάθει σε τέτοια και δεν λειτουργεί έτσι. ας περιμένουμε λίγο.

    Κατερίνα / Γιουβεντίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ρωτάς εμάς, Κατερίνα, η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Οι υπόλοιποι σχολιαστές όπως φαίνεται, είναι μοιρασμένοι.

      Διαγραφή
  10. Κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει προπονητης Allegri...Θελουμε πισω τη Juventus μας...

    Νικος Αθηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκο είναι εύκολο να το λέμε αυτό όταν κάποιος είναι στα κάτω του. Φανταζόμαστε πέρσι δεν θα είχες την ίδια άποψη; Αν την είχες όμως, καλά κάνει και το λες και τώρα.

      Διαγραφή
  11. Ρε παιδιά καλά τα λέμε εμείς αλλά αμα έρθουν χειρότερα αποτελέσματα στο CHL και στο πρωτάθλημα τι κάνουμε μετά;; Αν συνεχίσουμε με τέτοια αποτελέσματα στο πρωτάθλημα στο τέλος θα παλεύουμε να βγούμε Ευρώπη..Δεν ξέρω τι να πω,μακάρι να πάνε όλα καλά και να βρούμε τον ευατό μας πάλι. Τεσπα αύριο έχουμε ένα δυνατό ματς και χρειαζόμαστε ένα καλό αποτέλεσμα..FORZA JUVE!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη είναι μπερδεμένη η κατάσταση. Δίκιο έχεις και για το να μην χάσουμε ο τρένο, δίκιο πως ακολουθούν σημαντικά ματς. Μακάρι να πετύχει η ομάδα κάτι καλό και να επιστρέψει η ηρεμία και η αισιοδοξία. Forza Juve πάνω απ’ όλα και απ’ όλους!

      Διαγραφή
  12. Ειμαι συγκινημενος απο τις τοποθετησεις φιλων τιφοζι οι οποιοι ανακαλυψαν την αιτια του κακου, δηλ. τον Αλλεγκρι...
    Λογικο, οταν θεωρεις οτι ο Pogba ειναι διαδοχος του Zidane, ο DYbala του del Piero και ο Hernanes κατι μεταξυ Platini και Laudrup...
    Λογικοτατο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέτεις τα πράγματα σε ρεαλιστικότατη βάση. Νομίζουμε πως έχουμε την ίδια ομάδα. Βέβαια, Δημήτρη, το αγαπημένο πρόσωπο για να σχολιάζεις (αρνητικά) είναι ο Μαρότα το έχεις. Σωστά;

      Διαγραφή
  13. Δεν καταλαβα ακριβως τι θελεις να πεις, αλλα θεωρω οτι αυτη η κατασταση οφειλεται κυριως στις αστοχες κινησεις του Μαροττα...
    Τωρα αν πρεπει να φυγει η΄να μεινει, θα ελεγα οτι σηκωνει μεγαλη κουβεντα και αν ειναι να φυγει καποιος αυτος -τωρα- δεν ειναι ο προπονητης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοούμε πως ο Μαρότα είναι το αγαπημένο πρόσωπο για αρνητικά σχόλια. Κάθε ευκαιρία που σου δίνει δεν την αφήνεις να πέσει κάτω.

      Διαγραφή
  14. Παιδιά, θεωρώ πως ο κόουτς πρέπει να αλλάξει το είδος της προπόνησης που κάνει και να βελτιώσει το ιατρικό επιτελείο του. Εννοείται ότι πρέπει να έχει λύσεις για το Γενάρη
    Και μια ερώτηση, πως θα φαίνεται το σχόλιό μου επώνυμα και όχι ανώνυμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλία καλησπέρα. Το σχόλιό σου φάνηκε επώνυμα, οπότε κάνε ό,τι έκανες.
      Οι λύσεις του Ιανουαρίου είναι αναγκαίες!

      Διαγραφή
  15. O Allegri φανταζει σαν λυση του στυλ Guardiola..Σε οποιον συλλογο και αν πηγαν τα βρηκαν στρωμενα ολα(ειδικα στην περιπτωση του Πεπ). Προσωπικα θα ηθελα να δω τον Klopp που και νεος ειναι εχει και μια εμπειρια αυτα τα χρονια απο την Ντορτμουντ πειθαρχιμενος ειναι(Γερμανος δη..) και κουβαλαει και κανταρια τρελας..Βεβαια και μια ιδανικη λυση θα ηταν και ο Καρλο Αντσελοτι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς το παρόν, αυτή τη στιγμή η διοίκηση φαίνεται πως στηρίζει.

      Διαγραφή
  16. Να γίνει αλλαγή προπονητή γιατί είναι στον κόσμο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή