18 Οκτ 2015

Νικάμε και η Serie A αρχίζει ξανά από την αρχή!

Χώρος για άλλα λόγια, σκέψεις, υποθέσεις κλπ, δεν υπάρχει. Τώρα είναι η ώρα των πράξεων για την Γιουβέντους.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Don Luciano

Οτι θα φτάναμε στο ματς με την Ιντερ με... -8 στη βαθμολογία από αυτούς και -10 από την πρώτη θέση, δεν το περίμενε κανείς. Και δεν το ήθελε κανείς. Από την άλλη, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, ο αγώνας με τους «νερατζούρι» και ειδικά στο Μιλάνο είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να τύχει στη Γιούβε αυτή την στιγμή. Οι νίκες με Σεβίλλη και Μπολόνια, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, δεν είναι αρκετές. Ενα διπλό στο Μεάτσα το βράδυ της Κυριακής μπορεί και να είναι.

Η Γιουβέντους έχει την ευκαιρία να μπει ξανά στο κόλπο και να μπει με ωραίο τρόπο. Βασικά έχει την ευκαιρία να αγχώσει τους πάντες υπενθυμίζοντας ότι είναι εδώ και τέτοιες ευκαιρίες, συνήθως, δεν τις χάνουμε. Αυτό καλείται να επιβεβαιώσει σήμερα βράδυ η Γιουβέντους.

Μπορεί να υπάρχουν διάφορα προβλήματα τραυματισμών από την αρχή της σεζόν, μπορεί να έγιναν αλλαγές στο ρόστερ, μπορεί να έγινε το ένα ή το άλλο αλλά αυτό δεν αλλάζει το πιο βασικό: Η ομάδα πρέπει να αποδείξει ότι έχει τον απαραίτητο χαρακτήρα και το ματς στο Μιλάνο είναι το κατάλληλο για να το αποδείξει.

Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία αυτή την στιγμή το αν θα παρατάξει ο Αλέγκρι την ομάδα με 3-5-2 ή με 4-3-3 ή με ό,τι άλλο θέλει. Αυτό που μετράει πάνω από όλα είναι να δείξει η Γιουβέντους στον αγωνιστικό χώρο ότι έχει καταλάβει πως αυτό το ματς μάλλον είναι η τελευταία της ευκαιρία για να ξαναμπεί στο παιχνίδι του τίτλου.

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται η φετινή ομάδα είναι να πείσει τον κόσμο της ότι υπάρχει. Οτι είναι εδώ, ότι έχει «αδικηθεί» από τους τραυματισμούς όλο αυτό το διάστημα. Για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει το βράδυ να φεύγει από το Μιλάνο έχοντας τους τρεις βαθμούς.

Δεν έχει νόημα να πεις πολλά για αυτό το ματς. Δεν χρειάζεται να κάνεις προβλέψεις για το ποια θα είναι η 11άδα, ποιο το σύστημα, ποιος παίκτης μπορεί να κρίνει τον αγώνα και όλα αυτά...

Το μόνο που έχει νόημα είναι να δούμε στο Μεάτσα την Γιουβέντους. Αν την δούμε, θα την δουν... αλλιώς και όσοι -όπως είχε πει ο Αλέγκρι πριν κάτι εβδομάδες- έχουν βιαστεί να κάνουν την κηδεία μας... Forza Juve!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου