16 Νοε 2015

Το τρελό σενάριο προπονητών για Γιούβε και Εθνική Ιταλίας

Η (νέα) εποχή Ντε Πάολα στην Tuttosport άρχισε με... εντυπωσιακό και ενδεικτικό (για όσα θα ακολουθήσουν) τρόπο.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Don Luciano

Την Κυριακή ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο έκανε δηλώσεις από τη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες. Σε αυτές, ο Αλεξ μίλησε για την Γιουβέντους και εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα θα ξαναμπεί σύντομα στη μάχη του τίτλου, λέγοντας παράλληλα ότι απολαμβάνει τη ζωή του αυτή την στιγμή και δεν κάνει κανένα σχέδιο για το μέλλον.

Η συζήτηση με τον δημοσιογράφο πήγε κάποια στιγμή και στην εθνική Ιταλίας, με τον Ντελ Πιέρο να λέει ότι ο Αντόνιο Κόντε κάνει καλή δουλειά και ότι εύχεται να παραμείνει εκεί για αρκετά χρόνια.

Σε ερώτηση αν θα ήθελε ο ίδιος να γίνει προπονητής της σκουάντρα ατζούρα, ο Αλεξ είπε ότι δεν κάνει κανένα πλάνο για το μέλλον, ότι δεν έχει κάνει κανένα βήμα για να γίνει προπονητής αλλά και ότι αν γινόταν προπονητής, προφανώς θα του φαινόταν ενδιαφέρον και συναρπαστικό να αναλάβει την εθνική.

Αυτό ήταν... Ο Ντε Πάολα πιάστηκε από αυτό και στο πρωτοσέλιδο της Tuttosport γράφει ότι ο Ντελ Πιέρο σκέφτεται την εθνική και έτσι ο Κόντε μπορεί και να επιστρέψει το καλοκαίρι στη Γιουβέντους.

«Αλεξ, ιδέα ομοσπονδιακός τεχνικός. Η Γιούβε στον Κόντε; Η αποκάλυψη του Πιντουρίκιο: “Προοπτική ενδιαφέρουσα και συναρπαστική”. Ο Αλέγκρι πρέπει να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη όλων αλλιώς θα φύγει», γράφει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

Προφήτες δεν είμαστε για να ξέρουμε τι θα γίνει αλλά σε μια περίοδο που η Γιούβε λέει ότι πάει ενωμένη για να κάνει την αντεπίθεση της, η εφημερίδα που θεωρητικά είναι πιο κοντά σε αυτή, δεν θέτει απλά θέμα προπονητή αλλά παίζει και με συγκεκριμένο όνομα...

Θυμηθείτε τι έγραφε η Famiglia Bianconera στο θέμα Ενας γνώριμος αντι-γιουβεντίνος στο τιμόνι της Tuttosport και ο ρόλος που έπαιξε η εφημερίδα του Τορίνο.

3 σχόλια:

  1. Οχι ρε παιδιά ο Κόντε, σας παρακαλώ δεν θέλω άλλο 3-5-2 για το ΘΕΟ, ήμαρτον.
    Έχει ακουστεί κάτι για μουρίνιο, ξέρει κανείς τίποτα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μουρίνιο εκτός από το μεγάλο συμβόλαιο, ζητά να έχει και μεγάλα συμβόλαια ποδοσφαιριστών στις ομάδες που πάει. Πράγμα αποτρεπτικό για την Γιουβέντους. Οσο για το δημοσίευμα, δε νομίζουμε πως ανταποκρίνεται την πραγματικότητα Δημήτρη.

      Διαγραφή
  2. Φέρε τον Guardiola ρε πρόεδρε να πάει την ομάδα στο διάστημα. Να παίξει μπάλα να ευχαριστηθεί ο κόσμος. Έλεος πια με την μετριότητα. Μέτριοι προπονητές - μέτριοι παίχτες. Πώς να πας μπροστά έτσι?

    Δημήτρης Λάρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή