25 Δεκ 2015

Ο απολογισμός του Αλέγκρι και η… συμβουλή που του έδωσε η μητέρα του πριν το ματς με την Κάρπι

Πεπεισμένος ότι η Γιουβέντους έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και μπορεί να ζήσει μια σπουδαία σεζόν, δηλώνει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Οι μπιανκονέρι έχουν ξαναμπεί γερά στη μάχη του τίτλου μετά από τις επτά σερί νίκες που έχουν πετύχει και για πολλούς είναι και το φαβορί για το πρωτάθλημα καθώς στο δεύτερο γύρο έχουν εντός έδρας τα ντέρμπι.

«Εχουμε εντός έδρας τις Ρόμα, Νάπολι και Ιντερ; Είναι φυσιολογικό ότι μπορεί να αποδειχθεί πλεονέκτημα αυτό. Οταν ήμουν στη Μίλαν, κατακτήσαμε το πρωτάθλημα χάρη στις δύο νίκες επί της Ιντερ και αυτής επί της Νάπολι. Τα μεγάλα παιχνίδια θα είναι πολύ σημαντικά» είπε για το θέμα ο Αλέγκρι, ο οποίος έκανε ένα σχόλιο και για την Ιντερ που είναι στο +3: «Η Ιντερ; Χειρίζονται καλά την κατάσταση, αφήνοντας στην άκρη την ήττα από την Λάτσιο. Εχουν έναν προπονητή που ξέρει πώς να νικάει».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο προπονητής της Γιουβέντους αναφέρθηκε στο τραγικό ξεκίνημα της σεζόν και στο πόσο... υπέροχα μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα στη συνέχεια της σεζόν.

«Εχουμε περιθώρια βελτίωσης, μπορούμε να έχουμε μια σπουδαία σεζόν. Αρχίζαμε με 10 νέους παίκτες στο ρόστερ και με μια αβεβαιότητα αφού είχαμε χάσει κάποιους παίκτες-εγγύηση. Μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, αρχίσαμε τη σεζόν με καταστροφικό τρόπο. Τώρα, όμως, η ομάδα είναι σταθερή. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, η ομάδα ωριμάζει και δεν πρέπει να σταματήσουμε» είπε για το θέμα, ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του με χιούμορ, όταν του επισημάνθηκε ότι προκάλεσε πανικό η αντίδραση του στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς με την Κάρπι.

«Και να σκεφτείτε ότι πριν το ματς είχα μιλήσει με την μητέρα μου, η οποία μου είπε: Εχεις βήχα, μην φωνάξεις σήμερα γιατί θα κλείσει η φωνή σου».

Όσοι δε θυμούνται πώς αντέδρασε στα τελευταία λεπτά του συγκεκριμένου αγώνα ας θυμηθούν το θέμα: Η ξεχωριστή φωτογραφία του Αλέγκρι που πωρώνει τους Γιουβεντίνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου