30 Δεκ 2015

Περίεργα πράγματα με Μπεράρντι και ολική ανατροπή

Αμφιβολίες φαίνεται να έχει ο Ντομένικο Μπεράρντι σε ό,τι αφορά την μεταγραφή του στη Γιουβέντους.

Πριν λίγα εικοσιτετράωρα ο μάνατζερ του είχε μιλήσει για προφορική συμφωνία των δύο πλευρών (δείτε το σχετικό θέμα εδώ) ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mediaset, ο 21χρονος επιθετικός δεν είναι ιδιαίτερα «ζεστός» για μία τέτοια κίνηση.

Η απροθυμία του Μπεράρντι βασίζεται στο γεγονός πως δεν βλέπει θετικά όσα έγιναν με τον πρώην συμπαίκτη του στη Σασουόλο, Σιμόνε Τζάτζα. Ο Μπεράρντι φοβάται μην έχει την ίδια κατάληξη και δεν έχει χρόνο συμμετοχής στο Τορίνο.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως Μονακό και Τότεναμ είναι έτοιμες να δώσουν μέχρι και 30 εκατ. ευρώ αν τους ανάψει το πράσινο φως η Σασουόλο. Το ρεπορτάζ της Mediaset ολοκληρώνεται αναφέροντας πως αυτό που θα επιθυμούσε ο Μπεράρντι είναι μια μεταγραφή στην Ιντερ καθώς είναι οπαδός των νερατζούρι από μικρός.

Περίεργα πράγματα…

8 σχόλια:

  1. den exei kai adiko.. o zaza einai paixtara opote mpainei skorarei kai tou trwei thn 8esh o deforme morata kai o palaimaxos madzukic.. kanonika se ka8e paixnidi h dipleta 8a prepe na tan zaza-dybala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι παλαίμαχος ο Μάντζουκιτς φίλε. Σκοράρει και βοηθάει την ομάδα. Δίκιο έχει και ο Τζάτζα αλλά ο προπονητής έχει το δικό του πλάνο. Λάθος, κατά τη γνώμη μας, η τοποθέτησή σου για τον Μάντζουκιτς. Εκ του αποτελέσματος κάνει καλό δίδυμο με τον Ντιμπαλά.

      Διαγραφή
  2. Ο Μπεράρντι έχει αρχίσει να κουράζει και το λέω εγώ που τον περιμένω πως και πως να έρθει στην ομάδα μας. Εάν όμως του έχουμε δημιουργήσει ψυχολογικά τραύματα, καλύτερα να μην έρθει ποτέ. Ας πάει στην Ιντερ που θα πάρει ποιο εύκολα θέση βασικού. Εάν φοβάται ότι δεν θα τα καταφέρει στην Γιούβε, ας πάει σε κάποια ομάδα με μικρότερες απαιτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή τοποθέτηση. Ή θέλει ή δε θέλει. Συμβόλαιο υπογράφουν όλοι, συμβόλαιο που θα παίζουν βασικοί κανένας…

      Διαγραφή
  3. Τι ομάδα είναι ιντερναζιοναλε;νά κάνουμε μια συμφωνία με την σασουολο να σαπίσει εκεί ο μ_____ας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει, δε χρειάζεται να τον… εκδικηθούμε κιόλας. Εκείνος θα χάσει. Ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του. Forza Juve!

      Διαγραφή
  4. αμα υποστηριζει ιντερλουζερ να παει εκει. κι αμα δεν μπορει κι εκει ας παει στην αεκ. μακρια οποιος φοβαται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχύει ό,τι γράψαμε και ακριβώς παραπάνω. Εκείνος θα χάσει. Ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του. Forza Juve!

      Διαγραφή