15 Ιαν 2016

Πώς η τιμωρία της Ρεάλ αλλάζει τα δεδομένα για τον Μοράτα

Η τιμωρία της Ρεάλ Μαδρίτης από την FIFA αλλάζει κατά πολύ τα δεδομένα στην υπόθεση του Αλβαρο Μοράτα.

Οι Μαδριλένοι, βάσει της συμφωνίας που είχε γίνει με την Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2014, θα μπορούσαν να πάρουν πίσω τον Ισπανό φορ το καλοκαίρι -αν ήθελε και ο ίδιος κάτι τέτοιο- δίνοντας 30 εκατ. ευρώ. Με την παγκόσμια ομοσπονδία, όμως, να τους τιμωρεί με απαγόρευση μεταγραφών για το προσεχές καλοκαίρι και τον Ιανουάριο του 2017, τα πράγματα αλλάζουν.

Αν η Ρεάλ θέλει τον Μοράτα θα πρέπει να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι του 2017, όταν και θα μπορεί να τον αποκτήσει για ένα ποσό που θα φτάνει στα 37-38 εκατ. ευρώ. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο οι μερένγκες να κάνουν πρόταση τώρα για τον 23χρονο φορ αλλά σε μια τέτοια περίπτωση δεν ισχύει η ρήτρα επαναπόκτησης, πράγμα που σημαίνει ότι η Γιουβέντους θα μπορεί να ζητήσει ακόμη και 100 εκατ. ευρώ αν θέλει.

Αρα, όπως γράφουν και οι Ιταλοί, τα συνεχή δημοσιεύματα για το μέλλον του Μοράτα θα σταματήσουν κάπου εδώ, προς ικανοποίηση των μπιανκονέρι καθώς ο Ισπανός θα μπορέσει να συγκεντρωθεί αποκλειστικά και μόνο στη Γιούβε. Στην οποία, όπως έχει πει, είναι ευτυχισμένος και με την οποία έχει υπογράψει συμβόλαιο ως το 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου