17 Φεβ 2016

Μοράτα: Η Ρεάλ δε μου έδωσε καμία ευκαιρία, η Γιούβε με πείθει για το μέλλον

Για το μέλλον το δικό του αλλά και του Πολ Πογκμπά μίλησε ο Αλβαρο Μοράτα, ο οποίος αποθέωσε τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν και προειδοποίησε την Μπάγερν Μονάχου ότι θα συναντήσει μια... κόλαση στο Juventus Stadium.

Ο Ισπανός φορ μίλησε στη γερμανική εφημερίδα Sport Bild με αφορμή την μάχη με την Μπάγερν, με τους Γερμανούς να του επισημαίνουν ότι πέρυσι έκανε μεγάλα ματς κόντρα σε μια άλλη ομάδα της Bundesliga, την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

«Δεν ξέρω γιατί αλλά πάντα οι εμφανίσεις μου ήταν καλές κόντρα σε γερμανικές ομάδες. Με την Μπάγερν θα είναι πολύ δύσκολα, όπως θα είναι και για αυτούς το πρώτο ματς αφού στο Juventus Stadium θα συναντήσουν μια κόλαση. Εντός έδρας έχουμε δεχθεί μόνο ένα γκολ στα τελευταία εννιά ματς, κάνουμε πάντα το παιχνίδι μας, τρέχουμε και παίζουμε σε υψηλή ένταση, βοηθάμε ο ένας τον άλλον και θα είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να μην κάνουμε λάθη γιατί η Μπάγερν θα είναι έτοιμη να το εκμεταλλευτεί αμέσως. Ο Λεβαντόφσκι είναι, κατά τη γνώμη μου, ο καλύτερος επιθετικός της Ευρώπης» είπε ο Μοράτα, ο οποίος στη συνέχεια κλήθηκε να απαντήσει στο αν ο Πολ Πογκμπά θα παραμείνει ή όχι στους μπιανκονέρι: «Ξέρω για τις προτάσεις. Ο Πολ είναι φίλος μου, ένα σπουδαίο, εντυπωσιακό ταλέντο που βελτιώνεται. Η Γιουβέντους τον χρειάζεται».

Συνεχίζοντας τη συνέντευξη του, ο 23χρονος άσος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να φύγει από την Ρεάλ για να υπογράψει στη Γιούβε, τονίζοντας ότι το μέλλον του θα είναι στο Τορίνο.

«Στη Μαδρίτη δεν υπήρχε πιθανότητα να βρω χώρο, είχα πολλές προτάσεις αλλά η Γιουβέντους ήρθε στο σπίτι μου και με έπεισε με την πρόταση της. Οσο για το μέλλον, πριν δύο μήνες υπέγραψα ένα νέο συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια με την Γιούβε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και αποφασισμένος για ένα καλό μέλλον. Αποφάσισα να φύγω από την Ρεάλ γιατί εκεί δεν μου έδωσαν ποτέ μια ευκαιρία».

Από εκεί και πέρα, ο Μοράτα ρωτήθηκε για το πώς είναι να βρίσκεται στην ίδια ομάδα με τον Τζανλουίτζι Μπουφόν, λέγοντας πως «είναι τιμή να παίζω με τον Μπουφόν, είναι σπουδαίος, παραπάνω από σπουδαίος. Είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, ένας θρύλος. Ο Τζίτζι σου δίνει πάντα κίνητρο και είναι πάντα στη διάθεση των νέων για να τους βοηθήσει σε ό,τι χρειάζονται», για να καταλήξει με μια αναφορά στους δύο πρώην συμπαίκτες του, Αρτούρο Βιδάλ και Κίνγκσλεϊ Κομάν.

«Για τον Αρτούρο μπορώ να πω μόνο θετικά πράγματα. Σέβομαι την απόφαση του να πάει στην Μπάγερν αν και δεν ξέρω τον λόγο. Οσο για τον Κομάν, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχω δει, στη Bundesliga βρίσκει περισσότερο χώρο, μπορεί να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του και την τεχνική του. Στη Γιουβέντους έπρεπε να έχει περισσότερη τακτική στο παιχνίδι του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου