20 Φεβ 2016

Βιντάλ: Μου λείπει η Γιουβέντους

Λίγες μέρες πριν έρθει στο Τορίνο για το πρώτο ματς της φάσης των «16 του Champions League, ο Αρτούρο Βιντάλ είπε ότι του λείπει η Γιουβέντους.

Ο Χιλιανός έχει κάνει διάφορες δηλώσεις από το καλοκαίρι κι έπειτα που δεν άρεσαν στον κόσμο αλλά τώρα που πλησιάζουν οι μέρες για να παίξει στο Juventus Stadium για πρώτη φορά ως αντίπαλος, αλλάζει κάπως τη στάση του...

«Θα είναι ένα περίεργο ματς γιατί πέρασα τέσσερα φανταστικά χρόνια στο Τορίνο. Τώρα εκπροσωπώ τη φανέλα και τα χρώματα της Μπάγερν και θα δώσω τα πάντα για να πάρει η ομάδα μου την πρόκριση στην επόμενη φάση», είπε αρχικά ο Βιντάλ και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό...

«Το παραδέχομαι, μου λείπει η Γιούβε. Είχα τέσσερα έντονα χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων οι τιφόζι ανέπτυξαν ωραία συναισθήματα για μένα και το ίδιο και εγώ για αυτούς. Μου λείπουν επίσης οι υπέροχοι συμπαίκτες μου, με τους οποίους έζησα όλα αυτά επί τέσσερα χρόνια. Ακόμη μιλάω με πολλούς από αυτούς. Πρόσφατα μίλησα με τον Μάρτιν (Κάσερες) και τον Τζίτζι (Μπουφόν) αλλά έχω πολύ καλές σχέσεις με όλους και χαίρομαι που θα τους δω ξανά».

2 σχόλια:

  1. Εμάς πάντως δε μας λείπει καθόλου! Είναι σα να έχεις μια γκόμενα... την παρατάς γιατί κατά τις δηλώσεις σου βρήκες μια πιο ωραία..., και μετά όταν καταλάβεις ότι θα σε σουτάρει ξαναφλερτάρεις με την πρώην που παράτησες!! Άντε παράτα μας ρε καραγκιόζη.., ποιος νομίζεις ότι είσαι... Και δεν πρέπει να ασχολούμαστε καν με τέτοια άτομα, ούτε να δημοσιεύουμε καν δηλώσεις τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΑΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ STADIUM ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ.. ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή