29 Φεβ 2016

Μια ενδιαφέρουσα τροπή στην περίπτωση του Αντόνιο Κόντε

Λεπτομέρειες, απ’ ό,τι φαίνεται, απομένουν για να πιάσει δουλειά και πάλι σε σύλλογο ο Αντόνιο Κόντε.

Το σημερινό δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport αναφέρει πως οι επόμενες τρεις ημέρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για το μέλλον του. Ο Ιταλός προπονητής θα βρεθεί στο Μόντε Κάρλο με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Το ρεπορτάζ θεωρεί πως τα πάντα έχουν κλείσει, με τον Κόντε να υπογράφει στην Τσέλσι κερδίζοντας 6,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, αλλά ο Ρώσος μεγιστάνας θέλει να τον γνωρίσει από κοντά ώστε να έχει άποψη για τον νέο προπονητή που θα φέρει στο Λονδίνο.

Το ερώτημα σε αυτή την περίπτωση, είναι τι θα κάνει ο Κόντε σε ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους. Ποιους θα «χτυπήσει», πόσα θα δώσει ο Αμπράμοβιτς και ποια θα είναι η στάση των πρωταθλητών και κυπελλούχων Ιταλίας.

Μια άκρως ενδιαφέρουσα τροπή μπορούμε να πούμε…

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/02/blog-post_325.html
Ο πονηρός Κόντε δεν αποθέωσε τυχαία το αγγλικό ποδόσφαιρο. Ετοιμάζει κάτι; Μόνο τυχαίες δε θεωρώ πως ήταν οι δηλώσεις του Κόντε για το πόσο καλό και φοβερό είναι το αγγλικό ποδόσφαιρο. [Ολόκληρο το θέμα +] 

http://www.forzajuve.gr/2016/02/blog-post_613.html
Ο Κόντε πάει στην Τσέλσι και μπαίνει σφήνα στα μεταγραφικά της Γιουβέντους. Η πιθανή ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τσέλσι από τον Αντόνιο Κόντε ενδέχεται να επηρεάσει τα μεταγραφικά της Γιουβέντους. [Ολόκληρο το θέμα +] 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου