18 Φεβ 2016

Σενάριο για μεταγραφή του Γκουντογκάν

Στη Γιουβέντους δε θέλουν να υπάρχουν μεταγραφικά σενάρια αυτή την στιγμή αλλά υπάρχουν χωρίς να τα προκαλούν οι άνθρωποι της.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της Tuttosport αναφέρεται στους Εντινσον Καβάνι και Ιλκάι Γκουντογκάν. Και αναφέρεται σε αυτούς επειδή... αυτοί το προκαλούν. Συγκεκριμένα, ο πατέρας του Καβάνι φέρεται να δήλωσε σε... Ισραηλινό Μέσο ότι ο γιος του υποφέρει στην Παρί Σεν Ζερμέν επειδή δεν παίζει -λόγω Ιμπραΐμοβιτς- στην κορυφή της επίθεσης και συμπλήρωσε ότι «θα μου άρεσε να τον δω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Ρεάλ ή την Γιουβέντους».

Με δεδομένο ότι έπαιξε και το περασμένο καλοκαίρι για τους μπιανκονέρι, όπως και ότι ακούστηκε ξανά πριν λίγες μέρες, δεν θέλει και πολύ για να διατηρηθεί στο προσκήνιο αυτό το σενάριο. Αν έχει βάση ή όχι, θα φανεί προσεχώς φυσικά.

Σε ό,τι αφορά τον Γκουντογκάν, είναι γνωστό ότι η Γιουβέντους προσπάθησε να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο αλλά η Ντόρτμουντ δεν είχε καμία διάθεση να τον πουλήσει στα μισά της σεζόν. Το συμβόλαιο του διεθνή Γερμανού μέσου λήγει το 2017 και η νέα εξέλιξη είναι ότι αποφάσισε, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, να μην το ανανεώσει.

Αυτό σημαίνει ότι η Μπορούσια θα είναι ουσιαστικά υποχρεωμένη να τον πουλήσει στο τέλος της σεζόν για να μην τον χάσει ως ελεύθερο και τα σενάρια για Γιουβέντους επιστρέφουν, με την Tuttosport να υποστηρίζει ότι οι μπιανκονέρι έχουν επαφές με τον πατέρα του το τελευταίο διάστημα. Για τον Γκουντογκάν, πάντως, υπάρχει ενδιαφέρον και από αγγλικές και ισπανικές ομάδες.

1 σχόλιο:

  1. Μακάρι να έρθει ο γκουιντογκαν... Είναι ένας εκπληκτικός μέσος που χωράει σε κάθε σχήμα ...έχει απίστευτη ποιότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή