26 Μαρ 2016

Παιχνίδι τακτικής από τη Γιούβε για Μπενάτια, τι διαψεύδει και τι διαρρέει για την περίπτωσή του

Η Γιουβέντους διαψεύδει την σιγουριά των Γερμανών για τον Μεχντί Μπενάτια και αφήνει να διαρρεύσει υπό ποιες προϋποθέσεις θα μπορούσε να κάνει κίνηση.

Οι Γερμανοί είναι σίγουροι, όπως γράφαμε χθες, ότι υπάρχει συμφωνία με την Μπάγερν για τον Μπενάτια. Μια συμφωνία που προβλέπει δανεισμό για 2 εκατ. ευρώ και μετά αγορά του με άλλα 22. Μία μέρα μετά, από το Τορίνο διαψεύδουν ότι έγινε η παραμικρή συζήτηση με την Μπάγερν για μεταγραφικά στο περιθώριο του ματς του Champions League και ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία για τον Μπενάτια.

Τι ακριβώς λέει η Γιουβέντους;

Οπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, το ενδεχόμενο να αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός το καλοκαίρι υπάρχει και δεν διαψεύδεται από το Τορίνο. Οι μπιανκονέρι αφήνουν να διαρρεύσει ότι το να αποκτηθεί στόπερ δεν σημαίνει ότι θα αποχωρήσει κάποιος από τους βασικούς.

Απλά, ο Κάσερες δεν θα παραμείνει, ο Μπαρτσάλι θα είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος και ο Κιελίνι είχε φέτος μυικά προβλήματα. Αρα, θα πρέπει σταδιακά να μπει νέο αίμα -πλην του Ρουγκάνι- και στην αμυντική γραμμή, την οποία δεν «πείραξαν» κατά τη διάρκεια της ανανέωσης που έγινε το περασμένο καλοκαίρι.





Από εκεί και πέρα, η Γιουβέντους διαρρέει στον Τύπο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει 24 εκατ. ευρώ για τον Μπενάτια, τον οποίο η Μπάγερν είχε αγοράσει με 29 συν μπόνους πριν δύο χρόνια.

Τα 24 εκατ. ευρώ θεωρούνται πολλά από την διοίκηση, στην οποία δεν θα ήθελαν επίσης, αν όντως αποφασίσουν να κάνουν κίνηση για τον πρώην αμυντικό της Ρόμα, να υπάρχει υποχρεωτική ρήτρα αγοράς.

Θα συζητούσαν μόνο για δανεισμό με οψιόν (όχι υποχρεωτική ρήτρα) αγοράς, με τα ποσά να είναι αρκετά μικρότερα από αυτά που έγραψαν οι Γερμανοί.

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/03/juventus-nea_48.html
Οι Γερμανοί αποκαλύπτουν πως Γιούβε και Μπάγερν έδωσαν τα χέρια για τον Μπενάτια. Σίγουρη θεωρούν γερμανικά ΜΜΕ την συμφωνία της Γιουβέντους με την Μπάγερν Μονάχου για τον Μεχντί Μπενάτια. [Ολόκληρο το θέμα +]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου