26 Μαρ 2016

Τζάτζα: Η Γιουβέντους μπλόκαρε τη μεταγραφή μου, είμαι μπιανκονέρο

Μετά τον μάνατζερ, ήταν η σειρά του ίδιου του Σιμόνε Τζάτζα να βάλει τέλος στα σενάρια για μεταγραφή του στην Τσέλσι.

Ο επιθετικός της Γιουβέντους φέρεται να είναι στη λίστα του Αντόνιο Κόντε για τους Λονδρέζους αλλά αυτό μάλλον δεν απασχολεί ιδιαίτερα τον Σιμόνε. Τουλάχιστον όχι τώρα, όχι πριν αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο επίπεδο των μπιανκονέρι και να γίνει βασικός.

Μιλώντας από το προπονητικό κέντρο της εθνικής Ιταλίας, αφού ο Κόντε τον κάλεσε για ακόμη μία φορά, ο Τζάτζα είπε τα καλύτερα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το μέλλον του και αν αυτό θα είναι μακριά από την Γιουβέντους.

«Η Γιούβε έχει πολύ καλούς επιθετικούς οπότε είναι λογικό να είναι πιο δύσκολο το να βρεις τον χρόνο που θες. Κάθε φορά παίζουν οι πιο δυνατοί, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να βελτιωθώ. Είμαι ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, σκέφτομαι μόνο το να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Εχω παίξει λιγότερο από τους άλλους επιθετικούς αλλά δεν φοβάμαι. Η διοίκηση μπλόκαρε την μεταγραφή μου τον Ιανουάριο και ήταν καλό γιατί ούτε εγώ ήθελα να φύγω. Θα ήταν μια ήττα... Είμαι μπιανκονέρο και αυτό που θέλω είναι να γίνω ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής σε αυτή την ομάδα. Πρώτα αυτό και μετά βλέπουμε και όλα τα άλλα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου