3 Μαρ 2016

Πόσα χρόνια είχε να δεχτεί η Γιούβε τουλάχιστον τρία γκολ επί ιταλικού εδάφους

Το 3-0, που κανείς δεν περίμενε, από την Ιντερ, είχε ως συνέπεια να προκύψουν και διάφορα στατιστικά, τα οποία συγκέντρωσαν οι ιταλικές ιστοσελίδες.

Καταρχάς, ως απόδειξη για το πόσο απρόσμενο ήταν αυτό που έγινε στο Μιλάνο, προκύπτει το γεγονός ότι για πρώτη φορά μετά από... 864 μέρες η Γιουβέντους δέχθηκε τουλάχιστον τρία γκολ από ιταλική ομάδα.

Η προηγούμενη φορά ήταν σε ένα επίσης τρελό ματς και συγκεκριμένα στις 20/10/13, όταν μέσα σε 12 λεπτά οι μπιανκονέρι δέχθηκαν τέσσερα γκολ από την Φιορεντίνα και έχασαν με 4-2.

Πέραν αυτού, ήταν η πρώτη φορά μετά από 271 μέρες που η Γιούβε δέχθηκε γενικά τρία γκολ, με τελευταίο ματς να είναι ο τελικός του Champions League πέρυσι, στις 6 Ιουνίου στο Βερολίνο (3-1 από Μπαρτσελόνα).

Από εκεί και πέρα, είδηση είναι και το γεγονός ότι η Γιουβέντους ηττήθηκε στο Μιλάνο, ανεξάρτητα από το τελικό σκορ. Κι αυτό, γιατί η τελευταία φορά που οι μπιανκονέρι έφυγαν ηττημένοι από ένα ματς ήταν πριν τρεις μήνες στη Σεβίλλη (1-0) για το Champions League ενώ με αντίπαλο ιταλική ομάδα πάμε ακόμη πιο πίσω και συγκεκριμένα στις 28 Οκτωβρίου για να βρούμε την τελευταία ήττα: 1-0 από την Σασουόλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου