3 Μαρ 2016

Κόντρα Μαρκίσιο με την Rai και επιθετική «επέμβαση» του διευθυντή του καναλιού

Ενα σχόλιο του Κλαούντιο Μαρκίσιο στο twitter προκάλεσε την αντίδραση της Rai, η οποία ζήτησε και σεβασμό.

Ο «Principino» δεν ήταν στην αποστολή για λόγους ξεκούρασης αλλά παρακολούθησε φυσικά τον αγώνα με την Ιντερ από την τηλεόραση και στη φάση που πήρε κίτρινη κάρτα ο Σιμόνε Τζάτζα, σχολίασε στο twitter αυτό που είπε ο δημοσιογράφος Τσερκουέτι που περιέγραφε το ματς.

«Κάρτα στον Τζάτζα... Λένε πως κλώτσησε. Η περιγραφή γίνεται από έναν τυφλό» έγραψε ο Κλαούντιο.

Αυτό το σχόλιο προκάλεσε την αντίδραση του διευθυντή της Rai Sport, Κάρλο Πάρις, ο οποίος είπε: «Οπως ζητάμε από τους δημοσιογράφους μας σεβασμό για τους άλλους, ζητάμε σεβασμό και από τους άλλους για τους δημοσιογράφους. Ο Μαρκίσιο έκανε λάθος και λυπάμαι επειδή είναι και παίκτης της εθνικής ομάδας. Πέραν αυτού, αυτό που έγραψε δεν είναι καλό για τους τυφλούς. Ολη η εκτίμηση μας στον Τσερκουέτι».

Επειδή στην Rai κατά καιρούς έχουν πει διάφορα για την Γιουβέντους, με αποκορύφωμα ένα σύνθημα που τραγουδούσαν πριν λίγα χρόνια πριν από ένα ματς με τη Νάπολι επειδή δεν κατάλαβαν ότι ήταν στον αέρα, μπράβο στον Κλαούντιο για αυτό που έγραψε.

Και επειδή στην Rai δεν πήραν θέση για όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις του ημιτελικού, να αναφέρουμε τι έδειξε η moviola των Ιταλών...

  • Στο 1-0 της Ιντερ ο Μεδέλ κάνει φάουλ στον Ερνάνες για να του πάρει την μπάλα και να δώσει ασίστ στον Μπρόζοβιτς.
  • Στο πέναλτι που κερδίζει η Ιντερ για το 3-0, ο Πέρισιτς έχει πάρει την μπάλα από θέση οφσάιντ.
  • Στον τσακωμό Πέρισιτς-Κουαδράδο προς το τέλος της κανονικής διάρκειας, ο Κροάτης της Ιντερ έπρεπε να πάρει κόκκινη κάρτα.

Προφανώς και η ευθύνη για όσα έγιναν στο Μιλάνο είναι αποκλειστικά της Γιουβέντους αφού δεν γίνεται να παρουσιάζεται τόσο... χαλαρή σε έναν ημιτελικό, όποιο κι αν ήταν το σκορ του πρώτου ματς, αλλά μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι δεν είπε τίποτα για αυτές τις φάσεις ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο οποίος, φυσικά, χθες ξαναβρήκε την φωνή του...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου