17 Μαρ 2016

Αλέγκρι: Το ποδόσφαιρο είναι... κτηνώδες

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν μπορούσε να κατηγορήσει για κάτι τους παίκτες του, δήλωσε ότι... έφαγε πίκρα για το πώς ήρθε αυτός ο αποκλεισμός, εξήγησε την αλλαγή του Μοράτα και έδωσε το σύνθημα για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής μετά την λήξη του αγώνα με την Μπάγερν.

Για το ματς και τον αποκλεισμό: «Είναι πίκρα να αποκλείεσαι μετά από μια τέτοια εμφάνιση. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά απέναντι σε μια Μπάγερν που έχει κάποιους εκπληκτικούς ποδοσφαιριστές. Ο Μπουφόν δεν χρειάστηκε να κάνει μεγάλες αποκρούσεις. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Κουαδράδο έχει την ευκαιρία για το τρίτο γκολ αλλά έκανε σπουδαία απόκρουση ο Νόιερ, στο δεύτερο ημίχρονο έχει δύο μεγάλες ευκαιρίες ο Μοράτα, στην αρχή της παράτασης έχει την ευκαιρία του 2-3 ο Λιχτστάινερ και προς το τέλος έχουν την διπλή ευκαιρία οι Μάντζουκιτς-Στουράρο για να κάνουν το 4-3 και να ξαναδώσουν ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά. Με βάση και τα προβλήματα απουσιών που υπήρχαν, κάναμε ένα ματς με προσωπικότητα, με πειράζει επειδή απέμενε 1,5 λεπτό για να προκριθούμε, έπρεπε να χειριστούμε καλύτερα εκείνες τις δύο μπάλες πριν το 2-2, έπρεπε να έχουμε πιο καθαρό μυαλό. Αυτή είναι η μεγαλύτερη πίκρα, γιατί το ποδόσφαιρο είναι... κτηνώδες και ήρθε η ισοφάριση αμέσως μετά».

Για την διαιτησία: «Δεν έχει νόημα να μιλήσω για τον διαιτητή, θέλω μόνο να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα. Ηταν ένα σημαντικό τεστ από πολλές απόψεις, το να είσαι μπροστά με 2-0 στο ημίχρονο στην έδρα ενός από τα φαβορί δεν ήταν εύκολο. Τώρα θα πρέπει να στρέψουμε όλη μας την προσοχή στο πρωτάθλημα και το κυριακάτικο ντέρμπι με την Τορίνο».

Για την αλλαγή του Μοράτα με τον Μάντζουκιτς:
«Οταν έβγαλα τον Αλβαρο ήμασταν μπροστά με 2-0, τα είχε πάει πολύ καλά αλλά ήλπιζα ότι ο Μάντζουκιτς θα κρατούσε μπάλα ψηλά αλλά τελικά έμεινε κοντά στους μέσους και έτσι δεν είχαμε παίκτη μπροστά, με συνέπεια η Μπάγερν να πάρει κι άλλα μέτρα. Στον Μοράτα είχα πει να παραμείνει ψηλά και να μην ασχοληθεί με το ανασταλτικό κομμάτι».

Για τον, δανεικό από την Γιουβέντους, Κομάν: «Εκανε καλό ματς, μια ασίστ και ένα γκολ στο τέλος στην αντεπίθεση. Είναι ένας δυνατός νεαρός, ο οποίος παίζει σε μια ομάδα που είναι οκτώ σκάλες πιο πάνω από οποιαδήποτε άλλη στη χώρα της».


2 σχόλια:

  1. Δεν έπρεπε ρε αλέγκρι να τους βγάλεις ούτε τον Μοράτα ούτε τον Κουαδράδο.
    Τι σε έπιασε και έκανες τις αλλαγές αυτές, μια χαρά στημένη ήταν η ομάδα.
    Μετά το 70 αυτοκτονήσαμε μόνοι μας... Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πες τα ρε φιλε...οπου το ειπα με λενε χαζο γτ εμειναν στο 0-2 το οτι γιναμε παθητικη ομαδα στο δευτερο ημιχρονο λενε οτι δεν ξερω τι λεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή