15 Μαρ 2016

Η ατάκα του Αλέγκρι που μπλόκαρε τους πάντες για το σύστημα απέναντι στη Μπάγερν

Ο Μαξ Αλέγκρι... μπλόκαρε τους Ιταλούς δημοσιογράφους αφού μια ατάκα του στη συνέντευξη Τύπου έμπλεξε τα πράγματα για την 11άδα.

Αν ο Κιελίνι ήταν «ok», η Γιουβέντους θα έπαιζε αύριο με 3-5-2. Από την στιγμή που φάνηκε ότι δεν θα τα καταφέρει, κάτι που δυστυχώς επιβεβαιώθηκε, άπαντες ήταν σίγουροι για το 4-4-2.

Μπορεί και να είναι αυτό τελικά το σύστημα με το οποίο θα παραταχθούν οι μπιανκονέρι αλλά μπορεί να είναι και κάποιο άλλο, το οποίο κανείς δεν περίμενε. Και αυτό το ενδεχόμενο προκύπτει από την απάντηση που έδωσε ο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου όταν ρωτήθηκε για τον Αλβαρο Μοράτα και για το πώς θα παίξει η ομάδα.

«Δεν έχω αποφασίσει την 11άδα. Μπορεί, πάντως, να παίξει μόνο ένας επιθετικός... Ο Μοράτα είναι πολύ καλά και θα ήταν δύσκολο να τον αφήσω εκτός. Τελικά έδωσαν την λύση από εκεί ψηλά (Θεός)» είπε ο προπονητής, μπλοκάροντας τους πάντες.

Ο Μοράτα, όπως όλα δείχνουν, θα είναι στην 11άδα αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει σε τι σύστημα. Θα είναι 4-5-1, θα είναι 3-5-1-1, δεν ξέρει κανείς...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου