3 Μαρ 2016

Η Γιούβε έκανε διεθνή (και) τον Αλεξ Σάντρο

Ο Αλεξ Σάντρο ήρθε στη Γιουβέντους για να γίνει ο κορυφαίος της θέσης του και η βελτίωση του επιβεβαιώνεται από την εθνική Βραζιλίας.

Ο 23χρονος αριστερός μπακ έχει ήδη κερδίσει την εκτίμηση όλων καθώς δείχνει ότι έχει τρομερές δυνατότητες και ότι το μέλλον είναι δικό του, αρκεί φυσικά να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διάθεση για δουλειά.

Αν το κάνει, είναι δεδομένο ότι θα πετύχει όσα θέλει καθώς βρίσκεται σε μια ομάδα που το εγγυάται αυτό. Κάτι που λογικά καταλαβαίνει και ο ίδιος πλέον καθώς η πρώτη του κλήση για επίσημο αγώνα της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας είναι γεγονός!

Ο Κάρλος Ντούνγκα ανακοίνωσε τις κλήσεις για τους αγώνες κόντρα σε Ουρουγουάη και Παραγουάη στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 και ανάμεσα στους παίκτες που καλεί είναι και ο αριστερός μπακ της Γιουβέντους.

Ακόμη ένα κίνητρο, επομένως, για να συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα ο Αλεξ Σάντρο ώστε να βγει κερδισμένος τόσο αυτός -με την καθιέρωση στην εθνική του- όσο φυσικά και η Γιούβε, η οποία έχει επενδύσει πάνω του για πολλά χρόνια, όπως έδειξε και η απόφαση της να πληρώσει 26 εκατ. ευρώ στην Πόρτο για να τον αποκτήσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου