6 Μαρ 2016

Το μεταγραφικό αλισβερίσι της Γιούβε με την Μπάγερν και το όνομα που ακούγεται ξανά…

Ενα όνομα που έχει ακουστεί για την Γιουβέντους στο πρόσφατο παρελθόν, επανέρχεται στην επικαιρότητα μέσω της Mediaset.

Ο λόγος για τον Μεχντί Μπενάτια, ο οποίος φερόταν να αποτελεί μεταγραφικό στόχο το περασμένο καλοκαίρι. Οι μπιανκονέρι τελικά δεν κατέθεσαν κάποια πρόταση στην Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του αλλά το όνομα του παρέμεινε στη λίστα.

Τώρα, σύμφωνα με την Mediaset, η Γιούβε έχει έτοιμα 30 εκατ. ευρώ για τον 28χρονο πρώην κεντρικό αμυντικό της Ρόμα, ο οποίος πριν λίγους μήνες δήλωσε ότι του λείπει η Ιταλία και ότι ευχαρίστως θα επέστρεφε στη Serie A.

Ανεξάρτητα από το αν θα υπάρξει ή όχι θέμα Μπενάτια, πάντως, καλό θα ήταν να υπενθυμίσουμε κάτι. Μετά τα deals που έγιναν το καλοκαίρι για τους Αρτούρο Βιντάλ και Κίνγκσλεϊ Κομάν, τα γερμανικά ΜΜΕ υποστήριζαν ότι το προσεχές καλοκαίρι θα υπάρξει νέα συνεργασία των Γιουβέντους και Μπάγερν, που έχουν άριστες σχέσεις σε επίπεδο διοικήσεων, αλλά για να κάνει κάποιος παίκτης το αντίστροφο δρομολόγιο. Από το Μόναχο στο Τορίνο δηλαδή...



Αν θα είναι ο Μπενάτια, αν θα είναι κάποιος άλλος που ακούστηκε το περασμένο καλοκαίρι (Γκέτσε), αν θα είναι κάποιος που δεν έχει παίξει ως σενάριο προς το παρόν ή αν απλά οι Γερμανοί έγραψαν κάτι που δεν ισχύει, θα το δούμε σε λίγους μήνες.

2 σχόλια:

  1. "Γιουβέντους και Μπάγερν, που έχουν άριστες σχέσεις σε επίπεδο διοικήσεων"
    Ίσως θα μπορούσατε να κάνετε μια αναφορά για τη δουλειά που έχει κάνει η διοίκηση και σε αυτό το κομμάτι με συλλόγους εκτός Ιταλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία ιδέα FJR. Θα φτιαχτεί το θέμα που αναφέρεις. Εχει ενδιαφέρον. Grazie e forza Juve!

      Διαγραφή