6 Απρ 2016

Τα πρώτα ονόματα που ακούγονται για τον πάγκο της Μίλαν

Το forzajuve.gr σάς μετέφερε την ατμόσφαιρα που υπάρχει στη Μίλαν ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου αλλά και βλέποντας πιο μακριά, στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Το ενδεχόμενο να παίξει η Γιούβε απέναντι στον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς για το πρωτάθλημα και να αντιμετωπίσει άλλον προπονητή στον τελικό της Ρώμης δεν απέχει τόσο πολύ ώστε να γίνει πράξη.

Ξέουμε καλά πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ανά πάσα στιγμή μπορεί, με μία απόφασή του, να φέρει τα πάνω-κάτω και να απολύσει τον τωρινό κόοουτς των ροσονέρι.

Όπως είναι φυσικό, ονόματα άρχισαν να κυκλοφορούν στην Ιταλία. Μία περίπτωση που γράφεται είναι αυτή του Πάολο Σόουζα, του τωρινού προπονητή της Φιορεντίνα. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Πορτογάλος είναι ψηλά στη λίστα της Μίλαν αλλά υπάρχει σκέψη από τον ίδιο να πάει στην Αγία Πετρούπολη και τη Ζενίτ.

Δύο ακόμη ονόματα που ακούγονται για τον πάγκο του Σαν Σίρο είναι του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο της Σασουόλο και του Μάρκο Τζαμπάολο της Εμπολι.

Να σημειωθεί πως ο Μπερλουσκόνι ζητά τη συμβολή-συμβουλή του Αρίγκο Σάκι για τον επόμενο κόουτς ενώ ο ίδιος θέλει η ομάδα να συνεχίσει με τον Κριστιάν Μπρόκι.

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/04/juventus-nea_94.html
Άνω-κάτω η Μίλαν, χρειάζεται η σπίθα από τη Γιούβε για γίνει η έκρηξη. Η Γιουβέντους έχει τη δυνατότητα να αλλάξει, προς το καλύτερο ή το χειρότερο δεν ξέρουμε, την Μίλαν ενόψει του τελικού του Coppa Italia. [Ολόκληρο το θέμα +]




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου