9 Απρ 2016

Ο Μαρότα έδωσε μια μεταγραφική απάντηση που δεν είναι αυτό που θέλει να ακούσει ένας οπαδός

Ο Μπέπε Μαρότα μίλησε πριν το ματς με τη Μίλαν και αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Αλέγκρι, την περίπτωση Μοράτα και... έριξε μια πολύ αρνητική απάντηση σε ό,τι αφορά μια συγκεκριμένη μεταγραφή του καλοκαιρού.

Για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους είπε: «Πάντα έλεγα πως η ανανέωση του συμβολαίου του είναι μια τυπική υπόθεση καθώς έχουμε μεγάλα σχέδια και είμαστε στο ξεκίνημα αυτής της εποχής. Θα συνεχίσουμε σίγουρα με τον Αλέγκρι».

«Ενας μοντέρνος προπονητής είναι σε θέση να παίξει με διαφορετικά συστήματα και η ομάδα οφείλει να του βρίσκει παίκτες. Ακόμη και χωρίς ένα “καθαρό” δεκάρι, ο Αλέγκρι έχει δείξει πως μπορεί να προσαρμόσει ανάλογα την ομάδα», πρόσθεσε ο Μαρότα.

Βέβαια, η συνέχεια των δηλώσεών του, δεν ήταν και ό,τι θέλει να ακούσει ο οπαδός της Γιουβέντους σχετικά με τη μεταγραφική ενίσχυση. «Αν θα πάρουμε τέτοιον ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι (10άρι);», είπε ο Μαρότα, «όχι απαραίτητα. Αν υπάρχει η δυνατότητα θα το δούμε στη συνέχεια. Θα πρέπει να συναντηθούμε με τον Αντρέα Ανιέλι και να καθορίσουμε τη στρατηγική μας».

Σχετικά με την υπόθεση Αλβαρο Μοράτα και αν θα επιστρέψει στη Μαδρίτη ή θα παραμείνει στο Τορίνο, ο γενικός διευθυντής της Γιούβε είπε: «Είναι πρόωρο να μιλήσουμε γι’ αυτό. Ο Μοράτα θα δεχτεί ισχυρή επιρροή και από τη Ρεάλ και από τη Γιουβέντους. Εχει δείξει πως θέλει να μείνει μαζί μας και να συνεχίσει και η στάση του είναι υπέρ μας».


5 σχόλια:

  1. δεν ξερω τι σας χαλασε απο τις συγκεκριμενες δηλωσεις.....?αλλωστε την ξερετε την ομαδα μας ποτε δεν φωναζε για μεταγραφες παντα κραταγε χαμηλους τονους και αν εκεινοι νομιζουν οτι δεν χρειαζονται δεκαρι μαζι τους...εγω δειχνω απολυτη εμπιστοσυνη στον προεδρο γιατι πανω απ ολα βαζει την ομαδα και να θυμησω οτι οι κινησεις που εχουμε κανει τα τελευταια χρονια βλεπε πογκμπα,πιρλο,τεβεζ,βινταλ,γιορεντε,κομαν,μορατα,ντιμπαλα,εβρα,σαντρο,κεντιρα,μαντζουκιτς=130.000.000!εαν βαλεις κατω την αξια τους ξεπερναμε το 1 δις! γενικα εμεις λειτουργουμε και παντα λειτουργουσαμε αλλιως αλλωστε σε αυτην την ομαδα αγαπαμε την νοοτροπια του νικητη και το dna της αυτα ειναι που μεταμοργωνουν τα παντα σε επιτυχιες.....οποτε keep calm and forza juve

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάριε δεν είναι θέμα αν «χάλασε» κάτι εμάς από τις δηλώσεις του Μπέπε Μαρότα. Ας μιλήσουμε πρακτικά και ρεαλιστικά. Η ομάδα θέλει ή δε θέλει οργανωτή-10άρι; Κατά τη γνώμη μας, και ίσως πολλών οπαδών της Γιούβε, θέλει.

      Το γεγονός πως τα πήγαμε τελικά καλά φέτος και θα πάρουμε το πρωτάθλημα, δεν μπορεί να κρύψει ή να καλύψει τις ανάγκες της ομάδας. Και αν στην Ιταλία κάνουμε, τελικά, πλάκα, δε συμβαίνει το ίδιο και στην Ευρώπη.

      Φυσικά και το DNA της ομάδας μας είναι ξεχωριστό και φέρνει νίκες και πρωταθλήματα αλλά χρειάζονται και παίκτες που θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Όταν λέει ο Μαρότα «δεν είναι απαραίτητο να αγοράσουμε 10άρι», δεν είναι κάτι θετικό.

      Και στο φινάλε, ο τίτλος λέει πως δεν είναι η δήλωση που θέλει να ακούσει κάποιος οπαδός. Εχουν ετοιμαστεί σχετικά άρθρα που θα δημοσιευθούν τις επόμενες ώρες ή μέρες για τη μεταγραφική ενίσχυση.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. ολοι ειμαστε οπαδοι της ομαδας και χαιρομαι που ανταλλαζουμε αποψεις χαρη στην ιστοσελιδα σας(συγχαρητηρια και παλι)

    θελω να τονισω οτι εμενα γενικα μου αρεσει να βλεπω το δασος και οχι το δεντρο....

    η συγκεκριμενη δηλωση του μαροττα αυτο μου δειχνει και συμφωνω μαζι του..σιγουρα ολοι εχουμε τα γουστα μας και ο καθενας μπορει να ονειρευεται οτι θελει αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι η γιουβεντους ειναι πολυ καλα,σφυζει απο υγεια,εχει στο ροστερ της παιχτες με σπανιο ταλεντο!

    οσο για την ευρωπη(ολοι οι γιουβεντινοι γι'αυτο ζουμε) η ομαδα ωριμαζει και τα παει περιφημα....μας απεδειξε οτι ειναι εδω και δεν φοβαται κανεναν ...οι διαφορες με τις αλλες ομαδες δεν ειναι τοσο μεγαλες οσο τα μιντια τους αρεσει να παρουσιαζουν και το ειδαμε και στο μοναχο και την προηγουμενη σεζον..λιγο υπομονη ακομα αλλωστε μιλαμε για μια ομαδα που αλλαξε τους 10/25 φετος...forza juve sempre

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και είναι ωραίο να ανταλλάσουμε απόψεις. Και θα το κάνουμε όσο το επιθυμείτε εσείς οι αναγνώστες φίλε Μάριε. Με όλο το σεβασμό στην άποψή σου (γιατί είσαι συχνός αναγνώστης και μας τιμά αυτό), το δέντρο δεν το έχουμε δει ποτέ, αφήνοντας το δάσος.

      Απλά ο καθένας εκτιμά τις καταστάσεις σύμφωνα με τη δική του λογική αλλά και σύμφωνα με τις παραστάσεις που έχει. Και με το τι επιθυμεί…

      Αρκετοί της συντακτικής ομάδας έχουν μεγαλώσει βλέποντας τη Γιούβε του Πλατινί, του Μπάτζιο, και φυσικά τη Γιούβε του Ζιντάν. Αν θέλουμε να επιμένουμε πως ο Πογκμά, για παράδειγμα, είναι 10άρι και δε θέλουμε κάτι καλύτερο σε αυτή τη θέση, νομίζουμε πως έτσι χάνουμε το δάσος και βλέπουμε το δέντρο.

      Σύμφωνοι, οι διαφορές με τις υπόλοιπες ομάδες μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλες αλλά δεν είσαι σε θέση φαβορί. Όταν κληρωνόμαστε με μία μεγάλη ομάδα (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν) τους κοιτάμε στα μάτια και μπορούμε να τους πετάξουμε έξω αλλά, όχι, δεν είμαστε το φαβορί.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
  3. Αργησα λίγο αλλά είμαι εδώ... Εγώ είμαι παιδί του 88 οπότε μεγάλωσα με την Γιουβέντους του Λίπι και του ντελ Πιέρο! Ο Άλεξ είναι και θα είναι για πάντα είδωλο για μένα λόγω του ήθους του πρώτα!Μαζί με τον Μαλντίνι είναι οι απόλυτοι αρχηγοί! Επειδή η κουβέντα μας είναι για το δεκαρι το θέμα μου είναι ότι αν έρθει κάποιος αλλά πραγματικά κάποιος εξαιρετικά ποιοτικός όχι όπως ο ερνανες π.χ! Όπως και να έχει ελπίζω να μαστε εδώ και να τα λέμε!!εύχομαι τα καλύτερα... Και forza juve

    ΑπάντησηΔιαγραφή