18 Απρ 2016

Η συγκινητική και πωρωτική ατάκα του Κλαούντιο Μαρκίσιο μετά τον τραυματισμό του

Ο Κλαούντιο Μαρκίσιο γνωρίζει πως αυτός ο τραυματισμός του μπορεί να του αλλάξει την καριέρα. Χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς, χάνει τον τελικό του Coppa Italia, χάνει φυσικά και το Euro.

Επιστρέφοντας στο σπίτι του, ο μέσος της Γιουβέντους θέλησε να επικοινωνήσει με τους τιφόζι της ομάδας. Θέλησε να βγάλει από μέσα του μερικές κουβέντες.

«Μόλις επέστρεψα σπίτι», κοινοποίησε μέσω των λογαριασμών του στα social media, «τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι αναμφίβολα άσχημα αλλά αυτοί είναι οι… κίνδυνοι του επαγγέλματός».

Προσγειωμένος αλλά και σαν θηρίο στο κλουβί, συμπλήρωσε: «Εχω μεγάλη επιθυμία και δύναμη να επιστρέφω το συντομότερο δυνατό».

Για το φινάλε, κράτησε το καλύτερο. «Μέσα μου υπάρχει και η μεγάλη χαρά γι’ αυτή τη νίκη», είπε ο Μαρκίσιο και έκλεισε λέγοντας: «Είμαστε πιο κοντά στο μεγάλο στόχο! Μπράβο παιδιά. Μέχρι το τέλος. Δεν εγκαταλείπουμε ποτέ».

Forza Claudio!

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/04/juventus-nea_455.html
Ο Μαρκίσιο αλλάζει όλα τα δεδομένα στην υπόθεση Πογκμπά. Ο άσχημος τραυματισμός του Καούντιο Μαρκίσιο φέρνει τούμπα όλον τον προγραμματισμό της ομάδας. [Ολόκληρο το θέμα +]




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου