18 Απρ 2016

Η απίθανη πρόταση που έκανε ο Μπονούτσι στον Κόντε

«Χάσαμε μια βασική φιγούρα στα αποδυτήρια αλλά και μέσα στο γήπεδο. Υπάρχουν λίγα καλά να γιορτάσουμε σήμερα», είπε ο Λεονάρντο Μπονούτσι μετά τα τέλος του παιχνιδιού με την Παλέρμο αναφερόμενος στον συμπαίκτη του Κλαούντιο Μαρκίσιο.

Σχετικά με το πλήγμα που υπέστη και η Εθνική Ιταλίας, ο αμυντικός της Γιουβέντους έκανε μια «πρόταση» στον Κόντε (που εκτός από τον Μαρκίσιο, δεν έχει έτοιμο και τον Μάρκο Βεράτι).

«Δεν είμαι αμυντικός μέσο και δεν ξεκινάω από το κέντρο παρ’ όλα αυτά έχω το πέρασμα της πάσας. Με ιντριγκάρει η ιδέα να δοκιμάσω εκεί αλλά την ίδια στιγμή θα μπορούσα να βοηθώ και στα αμυντικά καθήκοντα (της μεσαίας γραμμής). Η Γιουβέντους έχει αρκετούς παίκτες που μπορούν να παίξουν μπροστά από την άμυνα», είπε ο Λεονάρντο.

Τέλος, σχετικά με τις φήμες που ακούγονται για το ενδιαφέρον που εκδηλώνουν μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, ο Μπονούτσι αρκέστηκε στο εξής ξεκάθαρο: «Εχω συμβόλαιο μέχρι το 2020 και η ομάδα δεν έχει σκοπό να με πουλήσει. Είναι ευχάριστο να ενδιαφέρονται για μένα αλλά υπάρχει τίποτα ουσιαστικό πάνω σε αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου