5 Απρ 2016

Μοράτα: Είμαι ικανοποιημένος επειδή νίκησε η Ρεάλ αλλά ως εκεί

Για το κλίμα στη Γιουβέντους, το πρωτάθλημα που πλησιάζει, το ντέρμπι με τη Μίλαν αλλά και το μέλλον του, μίλησε ο Αλβαρο Μοράτα.

Ο Ισπανός φορ έκανε δηλώσεις στο Sky Italia και στη Mediaset, αναφερόμενος στην επικαιρότητα των μπιανκονέρι αλλά και τη... δική του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μοράτα.

Για το κλίμα στη Γιουβέντους μετά το +6: «Η αίσθηση στα αποδυτήρια είναι ότι έχουμε κάνει μια εκπληκτική ανατροπή αλλά δεν θα έχει καμία αξία αν στο τέλος δεν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Εχουμε πολύ καλές πιθανότητες να το κάνουμε και θα πρέπει να μας απασχολούν μόνο τα δικά μας ματς, η δική μας δουλειά. Απομένουν επτά ματς, πολλοί βαθμοί και δεν θα είναι εύκολο. Γι' αυτό πρέπει να ενδιαφερόμαστε μόνο για τους δικούς μας αγώνες και να τα δώσουμε όλα ως το τέλος, όπως επιτάσσει η φιλοσοφία της Γιουβέντους».

Για το αν είδε το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ και αν σκέφτεται την επιστροφή στη Μαδρίτη:
«Είμαι ικανοποιημένος επειδή νίκησε η Ρεάλ αλλά ως εκεί. Δεν κάνω καμία σκέψη για το μέλλον μου, όπως είπα και πριν αυτό που με απασχολεί, το μόνο που με ενδιαφέρει, είναι να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα και μετά και το κύπελλο. Μετά από αυτά, υπάρχει το Euro και θέλω να είμαι εκεί και να τα πάω καλά. Αυτά σκέφτομαι, όχι το μέλλον μου».

Για το σαββατιάτικο ντέρμπι στο Μιλάνο: «Ο αγώνας με την Μίλαν θα είναι πολύ δύσκολο. Θέλουν να μας νικήσουν και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν, στην κατάσταση που βρίσκονται. Κάθε ματς είναι τελικός, πρέπει να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να νικήσουμε».

Για το Champions League: «Πέρυσι φτάσαμε πολύ κοντά και ίσως αξίζαμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο, φέτος δεν αξίζαμε τον αποκλεισμό αλλά το ποδόσφαιρο μερικές φορές είναι άδικο. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και είμαι σίγουρος ότι αυτή η δουλειά θα φέρει νίκες και χαρές τα προσεχή χρόνια. Τώρα δεν έχει νόημα να σκεφτόμαστε τι έγινε αλλά να συνεχίσουμε την δουλειά για τα προσεχή χρόνια, έχοντας πάντα στο μυαλό μας ότι πρέπει να κατακτήσουμε πάλι το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου