3 Απρ 2016

Κριτική με υπονοούμενα από τον Αλέγκρι στους παίκτης και η… ευχή για τη Νάπολι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είπε τα καλά και τα κακά των παικτών του στο ματς της Εμπολι και απάντησε στα παράπονα του Μαουρίτσιο Σάρι, κάνοντας και μια... ευχή για τη Νάπολι.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Γιουβέντους μετά το 1-0 επί της Εμπολι.

Για τη νίκη: «Δεν είναι ποτέ εύκολο να νικάς προς το τέλος της σεζόν. Η Εμπολι είναι μια καλή ομάδα αλλά μπορούσαμε να κλειδώσουμε το ματς νωρίτερα. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πολλοί από αυτούς μόλις επέστρεψαν από τις εθνικές ομάδες. Το να έχεις 20 νίκες σε 21 αγωνιστικές δεν είναι κάτι που μπορούν να το κάνουν όλοι».

Για τον Κιελίνι: «Θα δούμε τι έχει, ένιωσε μια ενόχληση στον προσαγωγό, ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό. Από το επόμενο ματς, πάντως, επιστρέφει ο Μπονούτσι, επανέρχεται και ο Ντιμπάλα».

Για την συγκέντρωση της ομάδας:
«Δεν πρέπει να χάσουμε την συγκέντρωση γιατί τώρα αρχίζει το δύσκολο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο μάξιμουμ. Απόψε υπήρξε ένα διάστημα στο ματς χωρίς ομαδικότητα. Πρέπει όλοι να είναι πάντα στην υπηρεσία της ομάδας, έτσι υπάρχει λιγότερη δυσκολία και με αυτόν τον τρόπο μπορεί να γίνει πιο εύκολο για τον καθένα».



Για τον Ρουγκάνι: «Ηταν από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος απόψε. Χρειαζόταν χρόνο, ωριμάζει συνεχώς και πρέπει να συνεχίσει έτσι».

Για τα παράπονα του Σάρι επειδή η Νάπολι για 6η φορά παίζει μετά την Γιουβέντους: «Τα παιχνίδια πρέπει να τα νικάς όποτε κι αν τα παίζεις. Εγώ το βλέπω κι αλλιώς, αφού παίξαμε Σάββατο, είχαμε μία μέρα λιγότερη σε σχέση με τη Νάπολι για να ξεκουραστούμε και ειδικά οι διεθνείς. Δεν αλλάζει κάτι, για να πάρεις το πρωτάθλημα πρέπει να νικάς, όποια μέρα κι αν παίζεις».

Για το ποιον από τους Μοράτα-Πογκμπά θα κρατούσε και ποιον από τους Καβάνι-Ιμπραΐμοβιτς θα έπαιρνε: «Θα τους κρατούσα και τους δύο. Το να μιλήσω τώρα για μεταγραφικά δεν έχει νόημα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο του πρωταθλήματος και μετά του κυπέλλου».

Για το αν θα δει το Ουντινέζε-Νάπολι:
«Θα το δω και εύχομαι να χάσει βαθμούς η Νάπολι, θα ήμουν ψεύτης αν σας έλεγα κάτι άλλο».


2 σχόλια:

  1. Μάλλον θα το ευχαριστήθηκε για την 3άρα που ρούφηξε η Νάπολη χα χα χα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ciaaaaaooooooooooo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Ιαν Νεστορας», γράφεις αυτό που συμβαίνει. Την πραγματικότητα δηλαδή. Εννοείται πως είναι και οι δύο από το Μιλάνο. Αλλά δε βλέπουμε τους παραπάνω σχολιαστές να επανέρχονται και να λένε πως έκαναν λάθος και δε γνώριζαν.

      Forza Juve!

      Διαγραφή