11 Απρ 2016

Ο Μπεράρντι θα είναι κάτοικος Τορίνο από την 1η Ιουλίου

Δεδομένη θεωρεί και η Tuttosport την απόκτηση του Ντομένικο Μπεράρντι, κάνοντας λόγο για οριστική συμφωνία.

Χθες μεταφέραμε ένα μεταγραφικό ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport για τους Μπεράρντι και Αλβαρο Μοράτα και το ίδιο αναφέρουν και οι πληροφορίες της Tuttosport. Το βασικό θέμα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας αφορά τον Μπεράρντι και αναφέρεται ότι από την 1η Ιουλίου θα είναι οριστικά μπιανκονέρο.

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, αφού πήρε το ΟΚ και του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο Μπέπε Μαρότα είχε επαφές με την πλευρά της Σασουόλο και του ποδοσφαιριστή, ενημερώνοντας ότι η Γιουβέντους θα κάνει χρήση της οψιόν απόκτησης του, καταβάλοντας το ποσό των 25 εκατ. ευρώ. Ετσι, ένα χρόνο μετά τον Σιμόνε Τζάτζα, θα ντυθεί μπιανκονέρο και ο... διόσκουρος του.

Από εκεί και πέρα, στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά και στην υπόθεση Μοράτα, με την Tuttosport να επιβεβαιώνει την Gazzetta dell Sport σε ό,τι αφορά την στρατηγική της Γιούβε για να καταργήσει την ρήτρα αγοράς της Ρεάλ, στην οποία είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι μπιανκονέρι ένα ποσό ανάμεσα στα 20 και 25 εκατ. ευρώ.

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/04/juventus-nea_71.html
Ευχάριστες εξελίξεις για Μπεράρντι και Μοράτα. Ενα ενδιαφέρον μεταγραφικό ρεπορτάζ έχει στο σημερινό της φύλλο η Gazzetta dello Sport. [Ολόκληρο το θέμα +]





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου