22 Απρ 2016

Δύο περιπτώσεις για back up του Λιχστάινερ

Ο Στέφαν Λιχστάινερ έχει δώσει τα πάντα στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Ο Ελβετός, με ένα χρόνο επιπλέον στην πλάτη του, χρειάζεται ανάσες τη νέα σεζόν.

Η διοίκηση, μετά και την αναμενόμενη φυγή Κάσερες, θα πρέπει να ενισχύσει τη δεξιά πτέρυγα της ομάδας με έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να αγωνιστεί και ως μπακ αλλά και να προωθείται μέχρι την αντίπαλη περιοχή όταν επιτίθεται η Γιούβε.

Δύο ποδοσφαιριστές από την ιταλική αγορά, χωρίς μεγάλο κόστος, που μπορεί να απασχολήσουν τους πρωταθλητές και κυπελλούχους Ιταλίας είναι από Ουντινέζε και Σασουόλο. Δύο ομάδες που παραδοσιακά, τα τελευταία χρόνια, κάνει δουλειές η Γιούβε.

Ο ένας είναι ο Σιλβάν Γουίντμερ που αγωνίζεται στο Ούντινε. Ο 23χρονος συμπατριώτης του Λιχστάινερ μπορεί να παίζει ολόκληρη την πτέρυγα και το κόστος μιας πιθανής μεταγραφής δε θα ξεπερνούσε τα 7-8 εκατ. ευρώ.

Η άλλη περίπτωση ακούει στο όνομα Σίμε Βρσάλικο. Ο 24χρονος Κροάτης δεξιός μπακ κοστίζει κάτι παραπάνω από τον Γουίντμερ, κάπου στα 9 με 10 εκατ. ευρώ, και είναι περισσότερο ανασταλτικός.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

3 σχόλια:

  1. O Silvan Widmer είναι 23 και όχι 27 μια διόρθωση μόνο. Και είναι καλή προσθήκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά. Διορθώθηκε. Είναι σημαντικό να έχει ένα σάιτ αναγνώστες που γνωρίζουν και συμμετέχουν ενεργά στις δημοσιεύσεις. Ευχαριστούμε και… forza Juve!

      Διαγραφή