11 Απρ 2016

Ντιμπάλα: Επέλεξα την Γιουβέντους γιατί ήθελα να αρχίζω να παίρνω τίτλους

Ο Πάουλο Ντιμπάλα δήλωσε έτοιμος για να τεθεί ξανά στη διάθεση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και βλέπει ότι το όνειρο του αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα.

Οι μπιανκονέρι έχουν ρεπό και σήμερα, με την προετοιμασία για το ματς με την Παλέρμο να αρχίζει από αύριο Τρίτη. Ενα ματς ιδιαίτερο για τον Ντιμπάλα αφού στους Σικελούς έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ιταλία.

Ο Αργεντίνος μίλησε σε Sky Italia και Mediaset, αναφερόμενος στην κατάσταση του, σε αυτή της πρώην ομάδας του αλλά και στη δικαίωση του για την επιλογή του να υπογράψει στη Γιουβέντους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντιμπάλα.

Για την κατάσταση του:
«Αισθάνομαι καλά, προπονούμαι κανονικά και ελπίζω να τεθώ στη διάθεση του προπονητή τις προσεχείς ημέρες γιατί δεν έχω καμία ενόχληση»

Για τον αγώνα με την Παλέρμο: «Θα είναι ένα ξεχωριστό ματς για μένα αλλά σκέφτομαι μόνο τη νίκη της Γιούβε. Οι οπαδοί της Παλέρμο δεν πρέπει να τα βάζουν με τους πρώην συμπαίκτες μου γιατί το να αλλάζεις δέκα προπονητές μέσα σε μια σεζόν δεν είναι μια εύκολη κατάσταση. Η ευθύνη δεν είναι των πρώην συμπαικτών μου. Οπως και να έχει, εμείς την Κυριακή θα πρέπει να είμαστε απολύτως σοβαροί γιατί σε κάτι τέτοια παιχνίδια η ομάδα που είναι σε δύσκολη θέση θέλει να κάνει το ματς της ζωής της».

Για την μάχη του τίτλου:
«Είμαστε πολύ κοντά, δεν μπορούμε να κάνουμε τώρα το λάθος. Είναι ένα δυνατό και υπέροχο συναίσθημα, αν και δεν τελείωσε ακόμη τίποτα, γιατί το όνειρο μου αρχίζει να πραγματοποιείται. Επέλεξα την Γιουβέντους γιατί ήθελα να αρχίζω να παίρνω τίτλους και ήμουν σίγουρος ότι αυτό θα γίνει. Βασικά κατακτήσαμε αμέσως το ιταλικό Σούπερ Καπ και τώρα παλεύουμε για ακόμη δύο τίτλους, πρωτάθλημα και κύπελλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου