13 Απρ 2016

Ο οπαδός της Ιντερ που ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Γιούβε

Ο Ντομένικο Μπεράρντι, όπως όλα δείχνουν, θα είναι μπιανκονέρο από το καλοκαίρι, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η Γιουβέντους ήταν το πεπρωμένο του.

Ο νεαρός άσος της Σασουόλο δεν έχει κρύψει ποτέ, για την ακρίβεια δεν το έχουν κρύψει οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του και όχι ο ίδιος, ότι είναι οπαδός της Ιντερ από μικρός. Με γεια του με χαρά του.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι στα... άστρα του ήταν γραμμένο των όνομα των νερατζούρι. Αντιθέτως, όπως αναφέρει σήμερα η Corriere dello Sport, μάλλον ήταν γραφτό από πολύ νωρίς να φορέσει την φανέλα της Γιουβέντους.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και αναφέρει ότι η πρώτη φορά που άνθρωποι της Γιούβε πρόσεξαν τον Μπεράρντι και σημείωσαν το όνομα του, ήταν όταν ο ίδιος βρισκόταν στην ηλικία των 12 ετών και πήρε μέρος σε κάτι τοπικά τουρνουά για πιτσιρικάδες. Μιλάμε για το έτος 2006.

Από τότε, το όνομα του Μπεράρντι ακούστηκε ξανά για τους μπιανκονέρι το 2013 καθώς οι Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι παρακολουθούσαν την εξέλιξη του από όταν ήταν και οι δύο στη Σαμπντόρια, πριν αναλάβουν πόστα στη Γιούβε.

Το 2013, λοιπόν, οι μπιανκονέρι υπέγραψαν την συνιδιοκτησία με την Σασουόλο και τώρα, τρία χρόνια μετά, είναι έτοιμοι να κάνουν 100% δικό τους τον Μπεράρντι, δέκα χρόνια μετά την πρώτη «γνωριμία» μαζί του.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/04/juventus-nea_71.html
Ευχάριστες εξελίξεις για Μπεράρντι και Μοράτα. Ενα ενδιαφέρον μεταγραφικό ρεπορτάζ έχει στο σημερινό της φύλλο η Gazzetta dello Sport. [Ολόκληρο το θέμα +]



http://www.forzajuve.gr/2016/04/juventus-nea_499.html
Ο μάνατζερ του Μπεράρντι ρίχνει φως στην υπόθεση της «κλεισμένης» μεταγραφής του στη Γιουβέντους. Ο μάνατζέρ του δήλωσε άγνοια για κάποια συμφωνία αλλά ήταν πολύ πιο... διαλλακτικός στις δηλώσεις του. [Ολόκληρο το θέμα +]



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου